Acasa Eveniment Cozmin Gușă despre fostul procuror Negulescu, zis Portocală: „E un amărât pe care alţii îl consideră un om de o structură nenorocită”

Cozmin Gușă despre fostul procuror Negulescu, zis Portocală: „E un amărât pe care alţii îl consideră un om de o structură nenorocită”

7 min read
0
0
261

Consultantul politic Cozmin Guşă a făcut dezvăluiri senzaţionale, luni, la Realitatea TV, despre fostul procuror DNA, Mircea Negulescu, zis „Portocală”, afirmând că acesta este omul lui Coldea şi Maior.
După aceste dezvăluiri, Negulescu a declarat: „Mă amuză analiza lui Cozmin Gușă. Dacă era așa bun analist cum explică că nu a putut să prevadă degringolada economico-financiară a postului Realitatea TV. A uitat când era parte a statului paralel când a preluat Realitatea TV?”
La afirmaţiile fostului procuror care a fost dat afară din magistratură anul trecut, Cozmin Guşă a reactionat: „Mirarea mea e că din toată pleiada de colaboratori pe care îi au Coldea şi Maior l-au găsit pe ăsta, pe Portocală. Nu-i răspund neapărat acestui Negulescu, Portocală… E un amărât pe care alţii îl consideră un om de o structură nenorocită. Ce i s-a întâmplat în ultima vreme e puţin din ce ar trebui să i se întâmple având în vedere isprăvile lui. Amintiţi-vă dialogurile cu Andreea Cosma sau violeţele verbale pe care le-a avut în faţa unora ca Ponta, ca Blaga, Sebastian Ghiţă… Isterii care sunt demonstrate astăzi şi mărturisite de către cei care au suferit din partea lui. Trebuie să folosim acest demers public al său ca să spunem două lucruri: conservele se activează în această perioadă, iar dacă ieri vorbeam de cele trei conserve: Ponta, Tăriceanu şi Diaconu, azi mai e unul, de un calibru mai mic. Demonstrează că discuţiile legate de statul paralel de la Ploieşti şi unitatea militară care a fost agregată acolo cu sarcini precise către politicieni şi oamenii de afaceri să-i termine, formată din procurori de la Ploieşti, coordonaţi de Florian Coldea sau chiar Kovesi. Această intervenţie isterică a lui demonstrează că aşa e. Mirarea mea e că din toată pleiada de colaboratori pe care îi au Coldea şi Maior l-au găsit pe ăsta, pe Portocală”, a precizat Cozmin Guşă.

„Apropo de Realitatea… noi Realitatea TV am preluat-o în insolvenţă fiind de la Sorin Ovidiu Vântu, care în niciun caz nu putea fi considerat un om al statului parelel. Poate din vremea fostului stat paralel, din vremea regretatului Radu Timofte, fostul şef al SRI, dar asta e altceva. Eforturile pe care le-am făcut au adus Realitatea TV în punctul de a fi considerată cea mai prestigioasă TV de ştiri din România, ceea ce nu e puţin lucru. Dacă ar fi fost aşa cum zic unii, nu Portocală ăsta, dar zic alţii mai inteligenţi decât el, poate că n-am fi avut pleiada de probleme din ultima vreme, să ţinem în viaţă acest post, membrii fostului stat parelel s-au chinuit să ne distrugă, au acţionat împotriva audienţei noastre, dar fără succes”, a zis Guşă, care a adăugat de ce deranjează atât de mult dezvăluirile sale.

„Faptul că-i deranjează atât de mult încât l-au mobilizat pe Portocală ne arată că planul este uşor disperat. Este un plan menit să-i acorde avantaje lui Dan Barna, în dauna lui Klaus Iohannis, în prima fază să-i creeze probleme PSD-ului şi lui Dăncilă, care atenţie!, este diferită de Dragnea. Lupta lor contra lui Dăncilă o califică pe aceasta ca nefăcând parte din statul paralel, aşa cum făcea Dragnea. Relaţiile lui Dragnea cu Coldea sunt de notorietate. Coldea nu este un biet pensionar, este un rezervist cu foarte multe informaţii la dispoziţie, care este dublat de alţi rezervişti frustraţi… S-a creat o structură paralelă deciziilor din statul român care au avut acces la toate informaţiile importante din statul român şi care în baza acestor informaţii şi dosare de şantaj pe care le au joacă politic astăzi, ceea ce ne arată că suntem într-un moment periculos pentru integritatea statului român, că nu e cazul să fac analiză politică. Oamenii dores să joace cu toate mijloacele”, a mai spus consultantul politic.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Victorie cu multe goluri pentru MFC Oilfriends Ploiești în amicalul cu Aviatorii Ploiești

Oilfriends Ploiești a susținut joi, 13 august, începând cu ora 19:30, pe terenul 1 din Baz…