Acasa Economic Cum poți scăpa de hărţuirea recuperatorilor de creanţe

Cum poți scăpa de hărţuirea recuperatorilor de creanţe

6 min read
0
0
458

Multe persoane intră în rândul datornicilor din diverse motive, iar odată ajunși în acele situații și fără să fie foarte bine informați despre legislația în vigoare riscă să piardă totul doar pentru că nu știu legea, nu își cunosc drepturile sau nu cunosc căile de apărare în favoarea lor.

Creditele acordate de bănci au creat mari-probleme consumatorilor, deoarece cadrul legal favorabil le-a permis recuperatorilor de credite să facă abuzuri și să hărțuiască la propriu clienții care au întârziat cu ratele. Desigur, toate aceste comisioane, dobânzi au fost prevăzute în contractul inițial semnat de amble părți, însă în urma proceselor intentate de clienți instanțele judecătorești au constatat că s-au aplicat clauze abuzive. Instituțiile abilitate NU au intervenit la timp și, pe piața din România, s-a ajuns la aberații în care un credit e rambursat la o valoare de 10 ori mai mare decât suma accesată inițial.

Pentru tot mulţi români, plata creditelor a devenit o povară prea mare, mai ales în ultimii ani, iar executarea silită a devenit o traumă întrucât firmele de recuperare mizează foarte mult pe latura psihologică. O executare silită nu mai poate fi anulată decât printr-o hotărâre judecătorească. Din fericire, sunt tot mai multe cazuri în care persoanele fizice, care au încheiat contracte de credit, reușesc în instanța să obțină victorii în lupta cu băncile.

Sumele solicitate de bancă sau de recuperatorii de creanțe sunt nejustificat de mari, raportat la ceea ce credea persoana respectivă că ar mai avea de plătit. Nu li se explică cum s-a ajuns la acea sumă!

Cel mai important lucru pe care poţi să-l faceți în situaţia în care aveți un credit bancar și neclarităţi în privinţa ratelor lunare sau sunteți executat silit, este să APELAȚI LA UN SPECIALIST!

Firma noastră de consultanță financiar-bancară te poate șterge din Biroul de Credit sau, după caz, te poate reprezenta în cazul unei popriri sau executări silite. Te putem ajuta prin ștergerea istoricului negativ din Biroul de Credit, iar după ștergere, te susținem în a obține un credit sau o refinanțare avantajoasă. De asemenea, dacă dorești, te putem ajuta și în a găsi bunuri imobiliare prin noul credit obținut sau, după caz, în a găsi cea mai bună soluție pentru firma ta. Detalii AICI.

Suntem o echipă de oameni inimoși, cu experiență în domeniul juridic și financiar bancar care au decis să lucreze împreună pentru a soluționa problemele întâmpinate de clienți în relațiile cu băncile și nu numai. Lucrăm pentru a oferi oamenilor un sprijin efectiv în aceasăa societate. Orice om are nevoie de ajutor și de sprijin pentru rezolvarea problemelor financiar bancare , iar noi suntem o soluție adaptată nevoilor clienților noștri.

Prin proceduri legale și cunoscând abuzurile din sistem, ne sprijinim clienții pentru a ieși din situații dezavantajoase și a reveni la normal, indiferent de adversar (companii, instituții bancare sau institutii de stat).

Echipa noastră de specialiști își desfășoară activitatea la nivelul întregii țări, avand experiență în gestionarea situațiilor juridice pentru clienți din toate regiunile României.
Avem reprezentanți în regiunile centrale ale țării, fiind dispuși să vi sa alăture în înțelegerea și soluționarea conflictelor de natură juridică întâlnite.

UNDE NE GĂSIȚI ?

Ploiesti, Prahova, str. Paris nr.5

 0739842448

 0739842479

 0739842439

contact@radierebiroucredite.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…