Acasa Eveniment Cupa Jandarmeriei montane la înălţime

Cupa Jandarmeriei montane la înălţime

2 min read
0
0
298

Desfăşurată în perioada 26 – 28.06.a.c., competiţia militar-aplicativă Cupa Jandarmeria montană la înălţime, a adus la start un număr de 14 echipe formate din jandarmi de la secţiile şi posturile montane de la Inspectoratele de Jandarmi Judeţene din Braşov, Prahova, Hunedoara, Maramureş, Gorj, Dâmboviţa, Buzău, Cluj, Bistriţa, Neamţ, Alba şi Suceava.
Probele au fost de căţărare, rapel, orientare în teren cu ajutorul GPS-ului şi acordarea de prim ajutor de bază şi s-au desfăşurat în zona Padina din Dâmboviţa şi Cota 1400 din Sinaia.
Premierea echipelor câştigătoare a fost făcută de adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Brâncoveanu Gheorghe-Marian şi comanda unităţii.
Cele trei echipe care au fost desemnate câştigătoare, sunt:
Locul I – echipa IJJ Braşov 1 cu 214 puncte
Locul II – echipa IJJ Braşov 2 cu 200 puncte
Locul III – echipa IJJ Prahova cu 172 puncte
După două zile solicitante de competiţie la probele de căţărare, rapel, orientare în teren cu GPS-ul şi acordarea primului ajutor de bază, putem spune că toţi participanţii au fost câştigători. A fost un bun prilej de a-şi exersa tehnicile învăţate la cursurile de la Centrul Montan Sinaia în domeniul alpin şi de a-şi măsura forţele cu colegii lor din ţară.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Oilfriends Ploiești a obținut locul 1 la Cupa „Ardealul”, ed. a II-a, 2021

În data de 25 iulie a.c., formația de minifotbal Oilfriends Ploiești a participat la patru…