Acasa Justiție Curtea de Apel Ploieşti are un nou site

Curtea de Apel Ploieşti are un nou site

2 min read
0
0
143

Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Curţii de Apel Ploieşti este în măsură să vă aducă la cunoştinţă că, începând cu data de 12.07.2019, în cadrul Curţii de Apel Ploieşti a devenit operaţional noul site al Curţii de Apel Ploieşti, la adresa http://www.caploiesti.ro.

Curtea de Apel Ploieşti este prezentă în mediul virtual cu două instrumente web: site-ul www.caploiesti.ro şi secţiunea dedicată de pe portal.just.ro având în vedere că justiţia este un serviciu public, guvernat de valori fundamentale ca transparenţă, integritate, responsabilitate.

Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit termenii de utilizare descrişi pe site-ul Curţii de Apel Ploieşti.

Site-ul www.caploiesti.ro oferă informaţii persoanelor implicate în dosare. De asemenea, constituie un instrument util şi rapid de documentare pentru mass-media, prin intermediul acestui instrument se urmăreşte, astfel, creşterea transparenţei actului de justiţie.

Site-ul Curţii de Apel Ploieşti extrage în mod securizat informaţiile din sistemul naţional de evidenţă a dosarelor din justiţie, cu date despre dosare, părţi implicate, termene de judecată (şedinţe) precum şi deciziile luate în aceste dosare. Conţinutul site-ului este permanent actualizat şi îmbunătăţit.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Afacerile de milioane de euro ale senatorului PNL Iulian Dumitrescu

Senatorul PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, a avut o ascensiune fulminantă pe scena polit…