Acasa Eveniment D.G.A. a arestat 5 agenți de poliție de pe Autostrada A2

D.G.A. a arestat 5 agenți de poliție de pe Autostrada A2

2 min read
0
0
271

Ofiţerii Direcţia Generală Anticorupţie au ridicat, joi dimineaţa, mai mulţi agenţi ai Poliţiei Autostrăzi Feteşti. Aştia sunt suspectaţi că luau bani de la şoferi, pentru a nu-i sancţiona în trafic.

Se pare că polițiștii erau de mai mult timp în vizorul DGA. Ofițerii aveau informații că agenții cereau mită de la șoferi, i-au urmărit și au văzut care este modul lor de acțiune.

În consecință, cinci agenţi de la Poliţia Autostrăzi din Ialomiţa şi Constanţa au fost ridicaţi de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), joi dimineaţă, în urma unor percheziţii făcute la locuinţele lor, dar şi la sediul Poliţiei Autostrăzi Feteşti, fiind suspectaţi de luare de mită, abuz în serviciu şi fals în înscrisuri. Aceştia primeau mită de la şoferi pe care îi opreau pe autostradă şi le cereau între 50 şi 100 de lei pentru a nu-i amenda.

Faptele ar fi fost comise în vara anului trecut, când poliţiştii ar fi pretins şi primit bani şi bunuri de la şoferii prinşi că încălcau regulile de circulaţie, pentru a nu-i sancţiona.

Cei cinci agenţi sunt acuzaţi de luare de mită şi abuz în serviciu şi vor fi duşi la audieri la sediul Parchetului Tribunalului Ialomiţa.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Curtea de Apel Bucureşti decide astăzi dacă va fi ridicată carantina în comuna prahoveană Gornet

Curtea de Apel Bucureşti se pronunţă, marţi, pe cererea autorităţilor locale din comuna Go…