Acasa Politică Declarația consilierului local Bogdan Lupu privind cheltuirea banilor publici

Declarația consilierului local Bogdan Lupu privind cheltuirea banilor publici

2 min read
0
0
86

„Astăzi am participat, în calitate de consilier local ales, la prima ședință a Comisiei nr.4 – Comisia pentru organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, circulație rutieră, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură, aceasta având 2 puncte pe ordinea de zi ( poze atașate), respectiv propuneri de montarea a unor mesh-uri și bannere de catre Camera Notarilor Publici și Filarmonica Ploiești.

Filarmonica Ploiești a cerut aprobarea montării a nu mai puțin de 4 mesh-uri mari și 11 bannere pentru evenimentul „Ploiești Jazz Festival 2020”, iar eu, am votat ÎMPOTRIVĂ.

Consider că este anormal ca o instituție publică precum Filarmonica, să cheltuie, în vreme de pandemie, banii pe așa ceva, mai ales că veniturile ei sunt aproape inexistente, jumatăte din angajați lucrează de acasă sau deloc, iar bugetul primariei este afectat puternic.

Din punctul meu de vedere, era suficient un singur mesh pe clădirea primăriei pentru promovarea acestui eveniment, ținând cont că de această dată, festivalul va fi transmis doar live, posibilitatea prezenței fizice a spectatorilor într-o sala de concert  fiind aproape imposibilă.

PS: Curios este că aceste mesh-uri/bannere au fost deja produse, fără ca șeful filarmonicii să se bazeze pe avizul acesti comisii.

O să solicit Filarmonicii Ploiești pentru a putea face public să îmi comunice costurile aferente acestei operațiuni de promovare.” a declarat consilierul local al Municipiului Ploiești, Bogdan Lupu.

#TransparențaTOTALĂ

#ChibzuireaBanilorPublici

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PERCHEZIŢIE LA UN BĂRBAT BĂNUIT DE PROXENETISM

33.000 de euro au fost ridicaţi de poliţişti şi un autoturism de lux a fost indisponibiliz…