Acasa Sport Derby în Liga A LMF Prahova. Chedra Tax dă piept cu liderul Petrolul 95!

Derby în Liga A LMF Prahova. Chedra Tax dă piept cu liderul Petrolul 95!

2 min read
0
0
255

Liga A la minifotbal se îndreaptă cu pași repezi spre final, însă lupta este tot mai acerbă la vârful clasamentului. Miercuri și joi se joacă partide importante la Baza Sportivă Kiru Sport.

Astfel, toți ochii sunt ațintiți pe disputa dintre Chedra Tax și Petrolul 95, practic locul 3 versus locul 1 în acest moment.

Pe de-o parte, campioana en-titre vine după o serie bună, de victorii, dar locul în clasament nu este pe gustul elevilor lui Dragoș Chelba. Până în prezent, bleu-albaștrii au acumulat 9 victorii, 3 egaluri și o înfrângere din cele 13 meciuri disputate, plus un golaveraj de 54 – 22.

De celalaltă parte, liderul Petrolul 95, condus de Daniel Chiriță, domină competiția, după 12 triumfuri, un egal și o înfrângere, golaverajul fiind însă ceva mai bun; 56 – 20.

Între cele două combatante se află revelația MFFD Ploiești, cu 32 de puncte, iar locul al 4-lea este ocupat de dubla câștigătoare a Cupei LMF, MFC Ploiești, cu 28 de puncte.

”Meciul din această săptămână este decisiv pentru noi, tocmai din acest motiv îl vom trata cu maximă seriozitate, având un singur obiectiv: victoria.” a declarat managerul Chedrei Tax, Dragoș Chelba.

Așadar, spectacolul continuă în principala competiție minifotbalistică din județ, iar amatorii jocului pe teren redus pot fi martori la reușite spectaculoase sau faze splendid create de cei aflați în teren doar dacă își ocupă locul în tribună sau urmăresc live, pe canalul oficial de Youtube al competiției: https://www.youtube.com/user/LigaMiniFotbal.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Asistentul medical de la Spitalul de Psihiatrie Voila, suspectat că a agresat sexual un pacient, arestat preventiv

Instanţa de judecată a emis, miercuri, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de …