Acasa Opinii DESCOMPUNEREA – O REALITATE VIZIBILĂ (II)

DESCOMPUNEREA – O REALITATE VIZIBILĂ (II)

8 min read
0
0
206
TED GUNDERSON – (FOST AGENT FBI PE PROBLEME DE OCULTISM) . Ce ați auzit prin media și în mediul online sunt manipulări abil ticluite. Realitatea este cunoscută de foarte puțini oameni, iar adevărul este greu de văzut pentru că el este ascuns chiar sub ochii noștri. În urma cercetărilor pe care le-am efectuat, sunt convins că ceea ce am descoperit e cât se poate de real. O rețea halucinantă, o conspirație inimaginabilă pentru mintea umană, care se derulează chiar în acest moment, pe față Nu bancherii conduc lumea, nu sioniștii, nu mafia, nu masoneria. Nu, aceștia sunt subordonați Vaticanului (ordinul iezuit) și controlează, prin masonerie, politica mondială și economia planetei. Ce au toți aceștia în comun? De ce au fabricat aceste proiecte?
În primul rând, pentru dominarea finală a acestei lumi, impunând ideologia luciferiană asupra a ceea ce va mai ramâne din rasa umana. Planul numărul doi este distrugerea tuturor Guvernelor și a religiilor existente. Papa își programează vizite cu rapiditate, la toate nivelurile, pentru a pune în aplicare planul trasat și dorit de el și acoliții săi.
Papa s-a întâlnit cu ERIC SCHMIDT… Cine este această persoană?, vă veți întreba, Este directorul de la GOOGLE. Au avut o întâlnire secretă. Și fiți atenți!
ERIC SCHMID: Vreau să conlucrez cu voi pentru a duce la îndeplinire aceste puncte. (Care puncte?) Vom face acest lucru posibil!,a spus ERIC SCHMID papei.
Apoi, papa s-a întâlnit cu TOMCOOK. Atenție, papa are în tabara sa gigantii MICRO SOFT, FACEBOOK, TWITTER. Ce doreste acest papă?
Guvernele și biserica pe care o va conduce îi va desconsidera pe cei care nu respectă noua evanghelie făcuta de el și ceilati teroristi. Iar cei care se informează și citesc pe GOOGLE vor fi verificati. Se va verifica cu ce te ocupi pe GOOGLE, îți va redirecționa pagina ta WEB. Iar cei care sunt împotriva papalității, numindu-l antihristul, vor fi declarați fanatici sau fundamentaliști.
Exemplu: dacă intri ONLINE și vei testa SAVED TO SERVE, vei fi redicționat către o altă pagină WEB. Pe aceasta pagina  WEB vei vedea filmări și articole, tot ceea ce este pe pagina SAVED TO SERVE. Atunci îți vei pune întrebarea ce s-a intâmplat cu propria pagină WEB? Va fi închisă. Fiți siguri că nu vor ieși în public să spună de ce.
Va veni, totuși, acea zi când vor spune că închidem aceste pagini pentru că așa dorim. O vor face treptat, evitând zarva care se va face. Ce atacă de fapt: Primul amendament al Constituției, libertatea cuvântului și a presei. Iar GOOGLE va trece la treabă evaluând și notificând pe cei care sunt împotrivă și vor fi catalogați extremiști pentru că doresc unirea tuturor credințelor.
Acest papă conduce toate organizaiile anticreștine, pe mulți îi înșeală chiar în acest moment. Această unire este de fapt o invitație  către diavol. Vaticanul pregătește o așa zisă întâlnire cu extratereștrii care sunt de fapt niște entități sataniste. Acest papă a declarat că relația cu Isus este periculoasă, curios dar cu el nu!
Liderii europeni aceptă tot ce dorește acest papă. A declarat răspicat ca un dictator: religia nu trebuie să fie limitată la conștiința personală.
Atunci de ce nu dă un răspuns la această întrebare: de ce catolicismul și masoneria sunt mână în mână, la ce servește această frăție, oare nu corupției la scară planetară. De ce vrea să fie stapânul internetului, ce are religia cu internetul?
Iată o cuvântare a acestui papă: Dumnezeu ne-a dat totul, dar nu ne-a dat bani.
Ce declarație poate fi aceasta și pe cine lovește, pe cine întărește? De ce nu dezvăluie conspirațiile făcute la Vatican și misterioasele decese, papii sacrificați? De ce? Și de cine, și pentru ce?
Iată ce declara în avionul personal în care a fost filmat: eu nu pot să condamn o persoană gay, un homosexual, cine sunt eu să îl judec? 
Atunci de ce el se declară Dumnezeu? Poate un Dumnezeu pentru bancheri și masoni în colaborare cu Națiunile Unite, Oare toți Presedinții de stat nu sunt baiețeii lui? Acest papă și toți acoliții săi au aprobat homosexualitatea prin evanghelia inventată. Cum tu, ca papă, poți să aprobi slujba la îmormântarea unui preot catolic gay, homosexual? Acest papă a deschis ușa homosexualilor în interiorul bisericii. (va urma)
SAVU TONI ADRIAN
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Câțiva parlamentari vor să elimine notele la sport

Rezultatele evaluării elevilor la disciplinele din domeniul sportului ar putea fi exprimat…