Acasa Opinii DESCOMPUNEREA – O REALITATE VIZIBILĂ (III)

DESCOMPUNEREA – O REALITATE VIZIBILĂ (III)

6 min read
0
0
42
Își schimbă forma, mărimea, iar mulți oameni au făcut comentarii cum parcă aveau viață. Acestea sunt caracteristicile a ceva ce nu este fizic, material sau ceva construit. Este un fenomen spiritual cu aceste caracteristici. Illuminatii dețin tehnologia farfuriilor zburătoare, ei lucrează la asta de foarte mulți ani. Cercetătorii naziști au fost aduși, în secret, în AMERICA de HARRY S. TRUMAN, sub operațiunea „PAPERCLIP”, pentru a continua  programul spațial nazist. (Cu ajutorul lor au fost create N.A.S.A. și  CIA).
Vor să credem că tehnologia extraterestră de ultima oră este capabilă să dispară instantaneu, chiar și de pe radar, iar în același timp să se prabușească în locuri precum ROSWELL, NEW MEXICO. 
După incidentul ROSWELL Guvernul a scurs intenționat secvențe a unei așa-zise autopsii a unui extraterestru, toate acestea fiind fabricate intenționat, astfel ca lumea să creadă într-o invazie de aploare. Adică a sustras atenția pentru a-și pregăti planurile la care lucrau, inventând o poveste de siguranță.
Este imposibil ca o navă așa de avansată să se prăbușească. Au construit aceasta mascaradă să credem că ei  trag în ființele acestea, furându-le tehnologia. Curios… pot parcurge distanțe cu 6000 de km pe oră? Asta sfidează legile fizici! Și cele mai tulburătoare dintre toate par a avea abilitatea de a se materializa și dematerializa fără urmă.
DON ELKINS a făcut următoarea observație: „90 % din milioanele de subiecți, puși sub hipnoză de pe întreaga planetă, nu cunosc ce se petrece acolo în minte. Este o stare alterată a conștiinței, ca la yoghini sau vraci, pe care vrăjitorii o practică.”
DAVE HUNT investigator UFO declara: „Subiectul își pierde concentrarea normală dintre spirit și creier, asta înseamnă că hipnotismul te poate controla. Îți poate da tot felul de sugestii, te face să crezi că se întâmlă lucruri care de fapt nu se întâmplă, te face să crezi că ai puterea pe care nu o poți avea și experiente pe care nu le-ai avut, ba chiar frânturi de memorie.”
MICHAEL DIMOND: „A fost efectuat un ritual satanic în Zona 51 de către acest JACK PARSONS. Felul cum a făcut această ceremonie magică, numită „ADORAREA BABILONIANĂ”, scopul acestei ceremonii magice care au fost efectuate în Zona 51 a fost să deschidă o poartă interdimensională. Sperau că aceasta va putea permite altor entități să aibă accesul la spațiul și timpul nostru continuu. Martorul a declarat că l-a văzut pe JACK PARSONS deschizând o gaură în spațiu-timp prin aer și a pronunțat ceva diabolic, apoi a intrat înăuntru. Acest JACK PARSONS este persoana principală implicată în ritualul satanic, a fost implicat în cele mai avansate tehnologii pe care le avem acum în sistemele de propulsie a rachetelor și a fost implicat, de asemenea, în multe din treburile de la NASA. Știți, mereu am crezut că dacă există activitate satanică pe aceasta planetă și cred că există, ei sunt în comunicare cu acești demoni.”
Trei președinți ai SUA au fost membri la SKULL AND BONES și susțin acest ritual satanist: GEORGE BUSH tatăl, BUSH fiul și OBAMA. Au fost interogați oameni care au declarat că aceștia provin din mediile înalte  ale illuminatilor. (va urma) 
SAVU TONI ADRIAN
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Câțiva parlamentari vor să elimine notele la sport

Rezultatele evaluării elevilor la disciplinele din domeniul sportului ar putea fi exprimat…