Acasa Opinii DESCOMPUNEREA – O REALITATE VIZIBILĂ

DESCOMPUNEREA – O REALITATE VIZIBILĂ

7 min read
0
0
91

Aceste umbre construiesc și însuflețesc vise ce nu pot fi controlate. Nebunia și mincuna trasează drumul spre epilepsie, folosesc o mașinărie care produce bestialitatea pură. Cu rapiditate fabrică spânzurători, temnițe, ocne și cimitire, infectând spiritul. Această rasă îmbuibată ne obligă să îmbrățișăm viciile și nepăsarea, pe care le consideră nobile, atașând fanatismul ce dă gust terorii si declinului. Aceștia au înfățișarea unui animal de pradă deghizat, de aceea nu ne putem feri la timp de ghearele și mușcătura lor băloasă ce infectează tot ce sfâșie.

Ghearele lor desfigurează o categorie care refuză posedarea, facând viața de nerespirat. Această categorie este considerată, de către acești îmbuibați băloși, maimuțele ce umplu trotoarele acestei lumi.

Un om politic este împins sau obligat să ia lecții de corupție, să îmbrățișeze fanatismul și chiar să se lase ucis, acceptând spectacolul în care se moare pentru o idee în care el nu crede, dar pe care a acceptat-o. Trădarea nu micșorează pofta de putere, ci o amplifică! Aceasta categorie sfidează speranța, considerând-o o calamnitate. De aceea plătim scump, considerându-ne surzi și muți, refuzând realitatea. Este o acceptare inconștientă, fără ideal, ce îmbrățișează agonia eternă. Ne considerăm ființe abandonate care, mai târziu, vom deveni monștrii care se vor hrăni din zonele obscure, transformându-ne în animale.

Lașitatea ramâne tot lașitate, îmbrățișând minciuna, și nu poate darui decât pofta de a sfâșia ca o fiară. Pentru a învinge această poftă nu există decât o singură metodă: să trăiești până la capăt și să-i strivești ghearele, dovedindu-le acestor animale că taina ascunsă de ele nu dezvăluie nimic, decât un abis pe care l-au fabricat. Să le sfâșiem boturile clănțănitoare care transmit, de sute de ani, același mesaj omenirii: „VOI SUNTEȚI UN NIMIC, NOI SUNTEM TOTUL! Avem puterea să încetinim, să accelerăm sau să înghețăm luciditatea voastră. Azi, putem să vă dezbrăcăm de speranță, injectându-vă, zilnic, iluzia. Vă vom distruge, încetul cu încetul, pentru ca viitorul să nu mai poată să vă ofere rațiunea. Iar cel care suferă nu are dreptul să se plângă. Priviți acest spectacol preparat de diavol și de noi: descompunerea și moartea civilizației voastre.”

Oare ni s-au scurs toate energiile? Atracția întunericului trebuie să o acceptăm? Să ne obișnuim cu ideea că viața este zadarnică și noi trebuie să îmbrățisăm fatalitatea și decăderea? Să ne mânjim cu sudoare straină ce oferă o falsă existență ce ne conduce spre o groapă comună?

Acceptând vom deveni spectatori infirmi, atârnând în vid, privind viitorul ca pe un miracol negativ, hrănindu-ne cu agonia altei ființe care se stinge și este împinsă cu bestialitate spre abatorul mediocru, impunându-i să vizioneze propria înmormântare. Obligând-o să accepte dezrădăcinarea și să recunoască de fapt că a fost inutilizabilă. Numai atunci cimitirele o vor primi. Și poate că îi va oferi puțină odihnă servind-o cu uitarea dezastrului în care s-a tăvălit. Sufletul nu poate să-și găseasca odihna, întrucât sufletul a fost considerat un rebut, mai valabil a fost disprețul și lașitatea, ambiția de a modifica sfârșitul să nu mai fie sfârșit. Aceasta este dorința unei clase din trecut si prezent, anume descompunerea să nu aibă un sfârșit.

(vor urma declarațiile lui TED GUNDERSON – FOST AGENT FBI PE PROBLEME DE OCULTISM. Declarațiile sunt autentice, iar expunerea de mai sus este legată de declarații autentice, înregistrări, filmări și reportaje.)

SAVU TONI ADRIAN
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…