Acasa Politică Despre minunata înnoire a clasei politice! Șeful USR Turda, a făcut 14 ani de închisoare pentru o crimă dublă!

Despre minunata înnoire a clasei politice! Șeful USR Turda, a făcut 14 ani de închisoare pentru o crimă dublă!

2 min read
0
0
142

Despre minunata înnoire a clasei politice prin apariția partidului hipsteresc Uniunea Slavați România, aflăm noi date dintr-un material publicat pe site-ul turdanews.netnoul președinte al USR Turda, este Daniel Doboș, un individ care a făcut ani grei de închisoare în Germania pentru o crimă dublă.

Și-o fi ispășit omul păcatele în fața legii, dar nu suntem convinși că ar avea ceva bun de dat comunității în calitatea sa de “nou” politician ca ins care a curmat două vieți.

Legat de această dublă crimă, Daniel Doboș a evitat să comenteze pentru presa turdeană ceva concret despre anii grei de închisoare pe care i-a executat în Germania. Într-o postare pe o pagină de socializare, în care anunța că în urmă cu câteva zile a fost ales președinte USR Turda, Daniel Doboș și-a expus un punct de vedere:

”Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevarate. Am fost parasutist in Legiunea Straina, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian si da, mi-am utilizat chiar si arma din dotare. Am primit o alta identitate pentru ca in Romania comunista mi-a fost retrasa cetatenia. Pierre Dassilu exista. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta…”.

Practic, anii de pușcărie încasați de la justiția germană nu justifică riposta legitimă în calitate de ”gardă de corp” – pe care o invocă Daniel Doboș în postarea/apărarea sa și nici nu explică cum, în calitate de ”gardă de corp”, a ucis două persoane, în două zile diferite.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Victorie cu multe goluri pentru MFC Oilfriends Ploiești în amicalul cu Aviatorii Ploiești

Oilfriends Ploiești a susținut joi, 13 august, începând cu ora 19:30, pe terenul 1 din Baz…