Acasa Economic Destinaţiile turistice din judeţul Prahova, promovate în cadrul târgurilor internaţionale de turism

Destinaţiile turistice din judeţul Prahova, promovate în cadrul târgurilor internaţionale de turism

3 min read
0
0
46

Destinaţii turistice din judeţul Prahova au fost promovate de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova în cadrul târgurilor internaţionale de turism de la Madrid şi Paris, ce au avut loc în ultima săptămână, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei, transmis luni.
Astfel, APDT Prahova a participat în standul României la Târgul de Turism de la Madrid – FITUR, organizat în perioada 18-22 ianuarie, şi la Târgul de la Paris – Les Thermalies, din perioada 19-22 ianuarie.
Potrivit sursei citate, în cea de-a doua zi a Târgului la Madrid, Bogdan Gabriel Bologan, ambasadorul României în Spania, a vizitat standul României fiindu-i prezentate vinurile prahovene în varianta artistică personalizată cu imaginea Castelului Peleş realizată manual.
„Şi mie îmi place că e vizibil de departe, şi că am avut noroc cu poziţia lângă restaurant. Toţi care stau la mese se uită la filmele noastre proiectate pe ecranele led mai mari ca alte dăţi! Desigur, mai sunt multe de făcut pentru promovare, dar suntem în creştere!”, a declarat preşedintele APDT Prahova, Adrian Voican (foto).
Totodată, la Paris, la Târgul de Turism Thermales, specializat pe cure balneare şi alte terapii, au fost amenajate opt saloane de prezentare Thalasso France Sources Thermalis, cu diverse destinaţii: Evasion spa Balneotherapie design, Anti aging/Doina Services Sante.
Standul României a fost vizitat de către ministrul Turismului din Franţa, televiziunea franceză şi jurnaliştii din domeniu.
În perioada 12-14 februarie va avea loc Târgul de Turism din Milano, unde APDT Prahova participă în standul României.
APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcţiuni de OMD (Organizaţie de Management al Destinaţiei), înregistrată din 2008 la iniţiativa ANAT.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Înnoirea parcului auto și dezvoltarea infrastructurii, printre principalele obiective ale directorului adjunct al TCE Ploiești, Raul Petrescu

După cum știți, Raul Petrescu ocupă postul de director adjunct al Societății Transport Căl…