Acasa Social DGASPC solicită decăderea din drepturile părinteşti a mamei gemenilor căzuţi de la etajul 10

DGASPC solicită decăderea din drepturile părinteşti a mamei gemenilor căzuţi de la etajul 10

3 min read
0
0
91

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova solicită în instanţă decăderea din drepturile părinteşti a mamei gemenilor căzuţi de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti, femeia având încă un copil în vârstă de circa cinci ani.
Dosarul cu propunerea de decădere din drepturile părinteşti a femeii a fost trimis la Judecătoria Ploieşti, au declarat, miercuri, reprezentanţi ai DGASPC.
Cel de-al treilea copil al femeii, un băieţel în vârstă de aproximativ cinci ani, se află în grija tatălui, aflându-se în familia lărgită a părintelui său.
Mama celor doi copii care au murit după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti este cercetată pentru ucidere din culpă, a anunţat anterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
„La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
Ce doi copii gemeni au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din municipiul Ploieşti în seara zilei de 11 august. Ei au căzut pe trotuar şi, deşi paramedicii au încercat să-i resusciteze, au decedat.
Primele informaţii indicau că, în momentul producerii accidentului, mama copiilor se afla în altă cameră.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anchetă a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionului aterizat forţat pe un câmp

O anchetă a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionu…