Acasa Eveniment Diaspora, gest UNIC în LUME! Sute de mii de români de români au venit în țară pentru protestul din 10 august

Diaspora, gest UNIC în LUME! Sute de mii de români de români au venit în țară pentru protestul din 10 august

8 min read
0
0
329

Protestul de pe 10 august din București, din Piața Victoriei, la care și-au anunțat prezența sute de mii de români plecați să muncească în străinătate este un gest unic în lume. Nu a mai existat nicăieri și nicicând în lume un astfel de protest. Cum de altfel nu există nicio altă țară care să nu fie în război și din care să plece atâtea milioane de oameni în căutarea unei vieți mai bune. Rar găsești un stat care să fie împotriva cetățenilor săi așa cum este România.

Ceea ce se va întâmpla pe 10 august  este fără precedent în lume. Un gest unic care va impresiona lumea întreagă și care va fi pe primele pagini ale presei internaționale: românii emigranți s-au întors în țară pentru a o salva din ghearele dictaturii PSD-ALDE. Diaspora propune un reset complet și reforma profundă a clasei politice.

Principalele revendicări sunt: 

1. Demisia Guvernului Dăncilă pentru lipsa de competență, pentru erorile interminabile și inacceptabile, și pentru faptul că s-a dovedit în repetate rânduri a fi doar un guvern marionetă

2. Demisia lui Liviu Nicolae Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților din Parlamentul României (o demisie simbolică; vedeți punctul 3 mai jos) — un dublu condamnat nu are ce căuta pe o funcție publică

3. Organizarea alegerilor anticipate (referendum)

4. O serie de referendumuri pentru a reforma România: începem cu depolitizarea Curții Constituționale a României (judecătorii să fie numiți strict de către CSM).

Site-urile de socializare s-au umplut de mesaje:

Suntem împreună!

CONTINUĂM LUPTA ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI!

Nu renunțăm la democrație!

Apărăm statul de drept!

Nu vom lăsa să câștige nedreptatea, hoția și incompetența!

Diaspora Acasă – Dragnea, închide granițele, că venim 3 milioane!

1.000.000 pentru România!

Ne vedem pe 10 August în Piața Victoriei!

Uniți, salvăm toată România!

Rezistam împreună cu Diaspora

Ziua Z pentru România!

Alte mesaje:

„17 luni am ținut flacăra vie, însă a sosit momentul ca toți cei care s-au săturat de această clasă politică care are doar interes propriu și de partid, să ne unim, în stradă, să terminam odată cu această joacă pe spinarea acestei frumoase țări.”

„ROMÂNI din Diaspora și din toata țara, vremea laicelor si hipsterelii a trecut, această mafie politica nu va ceda conform spuselor lor și „merg până la capăt” (dragnea)… Noi ?!”

„Jandarmi, nu mai abuzați, nu fiți complicii șefilor voștri interimari puși politic în funcții pentru a apara hoția. Vreți să rămâneți în istorie ca o grupare de reprimare a oamenilor ce doresc un Stat de Drept corect și justiție dreaptă sau arma DEMNĂ pentru care s-a înființat Jandarmeria acum peste 100 ani? Fiți așa cum vă cunosc pe mulți în privat, DEMNI, alegerea este a voastră!”

„Serviciile secrete, ajutați-ne sau opriți-ne, dar hai să terminam odată acest haos social! Pe 10 august a venit momentul să reușim o schimbare pentru România! #panalacapat #10August”.

Apelul motocicliștilor din Ploiești: 

„Motocicliștii ploieșteni merg să protesteze la București. Civilizat, îmbrăcați în negru, dar hotărîți, toți motocicliștii, iubitorii de libertate și dreptate care vor și înțeleg importanța zilei de vineri, din Ploiești sau din toata Prahova, să mergem la protest vineri, la guvern. Întâlnirea langă benzinăria Petrom vizavi de Hipodrom, la ora 17.00. Așteptăm o jumătate de oră și plecăm.

Revendicările cerute de organizatorii mitingului din țară și din diaspora:

Scopul mitingului este demisia lui Dragnea din Parlament, demisia Guvernului Dăncilă, stoparea legilor pentru corupți. Alegeri anticipate.

Demisia Dragnea & Tariceanu din Parlament,

Stoparea legilor pentru corupți,

Desființarea comisiei lui Iordache, care a făcut legile. Demisia lui Iordache din Parlamentul României,

Numirea unui prim-ministru care să nu aibă nicio legătură cu Dragnea. Dăncilă nu e o variantă acceptabilă,

Judecarea proceselor de corupție cu termene la o săptămână,

Confiscarea extinsă a averilor corupîilor condamnați,

Nicio eliberare inainte de termen, daca nu e platit tot prejudiciul,

Fără condamnați pe funcții publice,

Repartizarea corectă a mandatelor de parlamentari pentru românii din diaspora,

Aplicarea deciziei poporului de la referendumul în care s-a stabilit să fie 300 de parlamentari.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Victorie cu multe goluri pentru MFC Oilfriends Ploiești în amicalul cu Aviatorii Ploiești

Oilfriends Ploiești a susținut joi, 13 august, începând cu ora 19:30, pe terenul 1 din Baz…