Acasa Social Din suflet pentru Florentina – spectacol umanitar la Sala Europa, Palatul Administrativ Ploiești

Din suflet pentru Florentina – spectacol umanitar la Sala Europa, Palatul Administrativ Ploiești

2 min read
0
0
76

Dacă vrei să simți ce înseamnă să salvezi o viață, atunci te asteptam joi, 17 ianuarie 2019, la Sala Europa a Consiliului Județean Prahova din Ploiești, Str. Republicii nr. 2-4, la spectacolul umanitar organizat de Centrul Județean de Cultură Prahova din cadrul Palatului Culturii Ploiești. în colaborare cu Asociația „De profesie OM”, în vederea strângerii de fonduri necesare intervenției chirurgicale și terapiilor post-operatorii pentru Florentina, diagnosticată cu o formă rară de cancer „sarcom”, gradul 4.

Sarcomul este o formă de cancer a ţesuturilor moi sau a oaselor. Sarcoamele includ un grup de peste 40 de tipuri diferite de tumori. Ele sunt considerate relativ rare, reprezentând mai puţin de 1% din cazurile de cancer diagnosticate la adulţi, cu aproximativ 10.000 de cazuri noi înregistrate anual pentru sarcoame ale ţesusturilor moi şi 2.400 osteosarcom. Deoarece nu se cunosc exact cauzele sarcomului, acesta nu poate fi prevenit. Având în vedere raritatea sarcoamele ţesuturilor moi, cel mai bine este ca pacienţii să fie trataţi la un centru de tratament de specialitate. Tocmai de aceea, Florentina are nevoie de un tratament de specialitate, extrem de costisitor, în Statele Unite ale Americii, costurile acestuia fiind de aproximativ 500.000 de dolari.

Acţiunea umanitară va cuprinde un program artistic al elevilor din cadrul Școlii de Canto, coordonată de prof. Raluca Ocneanu.

Prezintă: Agatha Toma, membru de Onoare al Asociației „De profesie OM”.

Donațiile pentru tratamentul Florentinei pot fi făcute în conturile:

Beneficiar: Florentina Loredana Prisăcaru

Cont RON: 85BTRLRONMFRT254280401

Cont EURO: RO31BTLREURCRT0254280401

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…