Acasa Justiție Dosar penal după ce o tânără din Prahova, însărcinată, a fost găsită decedată

Dosar penal după ce o tânără din Prahova, însărcinată, a fost găsită decedată

3 min read
0
0
563

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce o tânără în vârstă de 28 de ani, din localitatea Ariceştii Rahtivani, însărcinată în luna a noua, a fost găsită decedată în locuinţa sa, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.
„La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare, ocazie cu care s-a constatat că o tânără în vârstă de 28 de ani, care prezenta urme vizibile de sarcină, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Prahova. Trupul neînsufleţit al persoanei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar penal în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat inspectorul de Poliţie, Oana Bunghez.
Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat că tânăra, gravidă în luna a noua, a fost găsită în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare, care au durat o oră, nu au dat rezultate.

Tânăra fusese internată cu o zi înainte pentru investigaţii medicale la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploieşti, informează conducerea instituţiei.
„Pacienta s-a prezentat la un control de rutină pentru această perioadă a sarcinii (monitorizare), efectuându-se ecografie şi test nonstress, evaluându-se starea mamei şi a fătului, pronosticul de naştere, fără să se impună spitalizarea continuă. Precizăm că aceste investigaţii au fost efectuate în regim de spitalizare de zi. Pe toată perioada şederii în spital pacienta a prezentat o stare generală bună, a colaborat cu personalul medical, fără să acuze nici o altă simptomatologie. Din ceea ce ni s-a adus la cunoştinţă, pacienta a fost monitorizată pe perioada sarcinii, nedeclarând nici o patologie sau afecţiune preexistentă sarcinii”, se arată într-un comunicat de presă semnat de managerul spitalului, Gheorghe Alexandru, şi directorul medical dr. Călin Boeru.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…