Acasa Justiție Dosar penal pentru deținere de droguri la un centru de carantină din Ploiești

Dosar penal pentru deținere de droguri la un centru de carantină din Ploiești

5 min read
0
0
298

BCCO Ploiești a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de droguri de risc după ce o persoană a fost depistată când a aruncat pe geamul din spatele motelului de la Km 6 de lângă Ploiești, unde se află în carantină, canabis și o punga în care se aflau foite de hârtie pentru confecționat țigări. Detalii AICI

Duminică, una din persoanele carantinate la un motel, din Blejoi, a aruncat de pe fereastră două bancnote de 20 euro, în timp ce tocmai primise un pachet de mâncare de la rude. Din primele verificări reiese faptul că bărbatul, care este din Ploiești, stă în aceeași cameră cu un altul care a mai aruncat, în urmă cu câteva zile, bani pe geam, motivând că i-a scăpat.

Potrivit Jandarmeriei Prahova, încă de la prezentarea în centrul de carantinare, bărbatul a creat probleme, prin nerespectarea măsurilor de carantinare impuse, a fost nemulțumit de mâncare, a părăsit camera încercând să iasă din centru.

”A fost sancționat de 4 ori pentru refuz de legitimare, injurii și tulburarea ordinii și liniștii publice”, arată sursa citată.

În plus, pe 16 martie, din camera unde locuiește împreună cu o altă persoană, au fost aruncate “un pachet de țigări cu sume de bani în care s-a mai găsit si o substanță vegetală ce părea a fi canabis și o pungă de chipsuri în care erau foițe de hârtie pentru confecționat joint-uri, în cauză efectuându-se cercetări de către lucrătorii de poliţie din cadrul SPR Blejoi“.

Comunicat IJJ Prahova:

“Completare la comunicatul de presa cu trimitere la incidentul de la locul de carantinare de la Motel km 6, Blejoi

Facem precizarea că urmare a incidentului din data de 16.03.2020 când o persoana de sex bărbătesc a fost depistata cand a aruncat pe geamul din spatele hotelului, în parcul de la benzinăria OMV Petrom km un pachet de țigări în care, ulterior a fost identificata o substanță vegetală ce părea a fi canabis și o pungă în care se aflau foițe de hârtie pentru confecționat țigări, BCCO Ploiești a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută și pedepsită de art. 4 alin 1 din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, dosar care a fost înaintat DIICOT Ploiești spre competenta soluționare.

Precizăm faptul ca persoana în cauza este în carantină din data de 14.03.2020, fiind sosit din Italia”

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Peste 100 de sancțiuni contravenționale în urma controalelor efectuate, ieri, în Ptahova

Activățile de control în zonele de agrement și turistice aglomerate, cluburi, terase, cent…