Acasa Justiție Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului care a murit înecat cu mâncare la un chef organizat de primarul din Ciorani

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului care a murit înecat cu mâncare la un chef organizat de primarul din Ciorani

5 min read
0
0
217

Poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal şi fac cercetări in rem pentru infracţiunea de ucidere din culpă după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat a murit înecat cu mâncare la o întâlnire organizată de primarul comunei prahovene Ciorani cu pensionarii din localitate.

Poliţia din Prahova cercetează circumstanţele morţii unui bărbat în vârstă de 52 de ani care a murit înecat în timpul unei reuniuni în localitatea Ciorani, au declarat pentru News.ro reprezentanţii poliţiei judeţene Prahova.
Potrivit acestora, bărbatului i s-a făcut rău în timp ce participa la o masă împreună cu mai multe persoane, a fost chemată ambulanţa, dar medicii nu au putut decât să constate decesul. Necropsia a arătat că bărbatul a murit prin asfixie cu bol alimentar, au precizat sursele citate.
Incidentul s a produs sâmbătă după amiază, la o întâlnire cu pensionarii pe care a organizat-o primarul din Ciorani, Marin Voicu (PSD), aflat în funcţie de 18 ani.
 „A fost un eveniment nefericit şi regretabil. Era un localnic, i s-a făcut rău, am chemat ajutor la 112. Am înţeles că a murit înecat. Era un băiat dintr-o familie cu probleme, ştiu că avea şi ceva probleme de sănătate”, a declarat primarul comunei, Marin Voicu.
Acesta a precizat că angajaţii primăriei au făcut chetă pentru a sprijini familia bărbatului mort pentru cheltuielile de înmormântare.
La întâlnirea cu pensionarii primarul le-a oferit acestora carne de berbec, întrucât edilul are mai multe oi.
Reuniunea a avut loc la sfârşitul unui meci de fotbal desfăşurat pe stadionul din localitate şi au participat politicieni de la toate partidele, fiind  prezent, pentru puţin timp, și preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader. Acesta a declarat că nu a fost martor la incidentul petrecut sâmbătă, ăntrucât a stat doar 20 de minute.
Într-o postare pe Facebook de sâmbătă, Voicu spune că a avut o întâlnire cu pensionarii din localitate.
„Aseară am avut o întâlnire amicală cu pensionarii din localitate, unde am discutat despre problemele cu care se confruntă generaţia de varsta a treia! Întâlnirea a fost una constructivă iar problemele discutate au fost diverse, unele din ele urmând a fi rezolvate în perioada imediat următoare! Le mulţumesc pentru participare urmând ca asemenea întâlniri să mai aibă loc şi cu alte categorii de cetăţeni!”, a scris Voicu, iar mesajului îi este ataşată o fotografie în care apare şi liderul PSD Prahova, Bogdan Toader.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani), pe lista proiectelor strategice de investiţii în parteneriat public-privat

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani) va fi trecută pe lista proiec…