Acasa Eveniment Două noi focare de COVID-19 în județul Prahova

Două noi focare de COVID-19 în județul Prahova

2 min read
0
0
413

Două noi focare de COVID-19 au fost raportate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Prahova, unul dintre acestea fiind la Spitalul de Psihiatrie Voila.

Potrivit datelor comunicate, marţi, de Prefectura Prahova, la Spitalul Voila au fost înregistrate 13 cazuri de infectare în rândul personalului, Direcţia de Sănătate Publică dispunând izolarea persoanelor pozitive şi a contacţilor şi redirecţionarea personalului de pe alte secţii.

De asemenea, un alt focar a fost raportat la o societate comercială din judeţ, aici fiind testate pozitiv nouă persoane.

În acest caz, s-a dispus reducerea activităţii la 10% pentru finalizarea proiectelor începute, dezinfecţia spaţiilor şi asigurarea continuităţii lucrului doar cu personalul care nu a avut contact cu persoanele confirmate cu noul coronavirus.

Până la această dată, în judeţ au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1.694 de persoane, cu 63 mai multe faţă de ziua precedentă. Dintre acestea, 220 au fost declarate vindecate şi externate, iar 73 au decedat.
În secţiile de terapie intensivă sunt internaţi 22 de pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus, dintre care 11 sunt ventilaţi.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…