Acasa Eveniment Două persoane au murit după ce au căzut de la etaj. Poliţiștii cercetează pentru a stabili cauzele incidentelor

Două persoane au murit după ce au căzut de la etaj. Poliţiștii cercetează pentru a stabili cauzele incidentelor

2 min read
0
0
81

O femeie şi un bărbat au murit, miercuri, în Ploieşti, după ce au căzut de la etaj, într-unul dintre cazuri pe casa scării unui bloc, în altul de pe un bloc, informează IPJ Prahova.
În ambele cazuri se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-au produs incidentele.
”Ploieşti, Strada Cătinei, femeie de aproximativ 60 de ani căzută de la etajul 2 pe casa scării, posibil tentativă de suicid. Femeia a fost găsită decedată, leziuni incompatibile cu viaţa. Nu putem confirma că a fost suicid”, precizează Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.
Autorităţile au fost anunţate despre incident la 112. Martorii au povestit că femeia a căzut de la etajul al doilea al blocului, pe casa scării.
La cel de-al doilea caz, la faţa locului a ajuns o autospecială ISU, după ce bărbatul care a căzut a rămas suspendat pe o copertină.
”Persoană căzută de la înălţime (bloc de locuinţe) în Ploieşti, Str. Anotimpului. Intervenim cu o autospecială şi o maşină de descarcerare. Bărbatul, de circa 50 de ani, a fost găsit suspendat la o înălţime de aproximativ trei metri, declarat decedat de SAJ (Serviciul de Ambulanţă Judeţean, n.r.)”, anunţă ISU Prahova.
În ambele cazuri, la faţa locului sunt poliţişti care fac cercetări.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani), pe lista proiectelor strategice de investiţii în parteneriat public-privat

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani) va fi trecută pe lista proiec…