Acasa Sport Echipa de volei Tricolorul L.M.V. Ploieşti a trecut în fruntea clasamentului

Echipa de volei Tricolorul L.M.V. Ploieşti a trecut în fruntea clasamentului

5 min read
0
0
73

După ce a câştigat meciul cu SCM ‘U’ Craiova, iar meciul Steaua Bucureşti – Arcada Galaţi a fost amânat pentru luna aprilie, echipa ploieşteană ocupă prima poziţie a clasamentului.

Echipa de volei Tricolorul L.M.V. şi-a crescut considerabil şansele la câştigarea titlului după victoria împotriva SCM ‘U’ Craiova, meci în urma căruia a obţinut 3 puncte şi a trecut, astfel, pe prima poziţie în ierarhie. Succesul din sala Olimpia vine la scurt timp după ce, la începutul săptămânii trecute, ‘tricolorii’ au învins Steaua Bucureşti la ea acasă, cu scorul de 3-0.
După victoria importantă împotriva ‘militarilor’ de la Steaua, elevii lui Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu au continuat lupta pentru titlu şi, după un meci intens disputat cu CSM ‘U’ Craiova, aceştia au trecut în fruntea clasamentului. Poziţia de lider a echipei ploieştene este influenţată şi de faptul că Steaua Bucureşti a disputat numai 24 de partide, deoarece meciul contra Arcada Galaţi a fost amânat pentru data de 5 aprilie.
Jucătorii antrenaţi de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu nu au timp de odihnă, pentru că în această seară, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor ‘Olimpia’, vor disputa partida împotriva echipei Arcada Galaţi. în noul context al clasamentului, meciul de azi se anunţă a fi unul spectaculos, pentru că ambele echipe şi-au exprimat intenţia de a ocupa primul loc la finalul întrecerii.
‘Ne păstrăm obiectivul de a câştiga campionatul şi suntem încrezători că jucătorii vor da tot ce au mai bun pentru a obţine victoria în toate cele şapte meciuri rămase de disputat în cadrul play-off ului. Sunt convins că azi vom avea parte de o nouă partidă grea, una în care aportul publicului nostru ne poate ajuta foarte mult! ţin să le mulţumesc spectatorilor pentru prezenţa în număr mare de la ultimul meci victorios cu Craiova şi îi aşteptăm să fie alături de noi şi deseară’ declară antrenorul Sergiu Stancu.
Mai multe detalii despre Tricolorul L.M.V. şi evoluţia echipei puteţi găsi pe pagina de Facebook Tricolorul LMV Ploieşti, ori pe cea de Instagram.
Despre Tricolorul LMV:
Asociaţia Clubul Sportiv TRICOLORUL L.M.V. Ploieşti a fost înfiinţată în anul 2007 de către foşti jucători de volei ai oraşului Ploieşti, cu scopul de a readuce voleiul ploieştean în elita sportului românesc. Afiliat Federaţiei Române de Volei, clubul sportiv Tricolorul L.M.V., a format în 2012 o echipă de volei masculin care, în acelaşi an, a participat pentru prima dată la Campionatul Naţional de Volei, Divizia A2. în prezent, Tricolorul L.M.V. Ploieşti joacă în Divizia A1 de Volei masculin şi se află în topul celor mai performante echipe de volei masculin din România.
Alexandra Bolba
Project Manager

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…