Acasa Justiție Elevii de la Şcoala de Agenţi Câmpina prinşi cu substanţe psihotrope trebuie să plătească fiecare 9.000 de lei

Elevii de la Şcoala de Agenţi Câmpina prinşi cu substanţe psihotrope trebuie să plătească fiecare 9.000 de lei

3 min read
0
0
124

Cei doi elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” din Câmpina, prinşi cu substanţe ce par a fi psihotrope în camerele din cămin, au cerut plecarea voluntară din şcoală, fiecare dintre ei urmând să plătească peste 9.000 de lei, reprezentând contravaloarea şcolarizării.

„Au plecat prin raport, au părăsit şcoala la cerere, nu s-a mai pus în discuţie procedura exmatriculării, întrucât au solicitat prin raport că vor să înceteze cursurile di motive personale”, a declarat marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al şcolii, comisarul şef Beatrice Melincianu.

Cei doi tineri vor fi nevoiţi să plătească peste 9.000 de lei, suma reprezentând perioada de şcolarizare. Aceşti bani se plătesc la plecarea voluntară a elevilor sau la plecarea din motive de disciplină, a mai precizat Beatrice Melincianu.

„Banii se vor achita când vor avea venituri, având în vedere că sunt majori. Se pot plăti şi în tanşe, conform legii”, a spus reprezentanta şcolii.

Cei doi tineri ar fi absolvit şcoala pe data de 29 noiembrie. Ei sunt cercetaţi acum în stare de libertate.

Poliţia Prahova a anunţat, marţi, că lucrătorii B.C.C.O. Ploieşti, împreună cu cadrele Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, au depistat şi ridicat de la doi elevi mai multe pliculeţe din material plastic transparent, cu urme de substanţe, o bancnotă rulată şi două tubuleţe cu urme de substanţă, o ţigaretă confecţionată artizanal, ce conţine materie vegetală cu aspect de cannabis, precum şi o altă cantitate de materie vegetală, cu aspect de cannabis (sub 0,2 grame).

Substanţele despre care se suspectează că sunt halucinogene au fost găsite în camerele de cămin, au precizat surse judiciare.

Cazul a fost preluat de DIICOT.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Șefa UPU Ploiești, infectată cu SARS-CoV-2

Situație gravă în rândul celor din linia întâi. Peste 3800 de medici, asistenți medicali, …