Acasa Diverse Feminitatea la rang de artă. Lansare TEX, primăvară 2018, la Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Feminitatea la rang de artă. Lansare TEX, primăvară 2018, la Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

5 min read
0
0
107

„Femeile sunt al doilea mister al omenirii.” (Anne Rice)
Opere de artă, muzică, pictură, sculptură. Toate acestea au fost influențate de-a lungul timpului de fascinanța femeii.
Pentru că trăiesc într-o agitație continuuă, fără pauze prea dese, în ultimii ani, femeile țin foarte mult la ziua lor, ziua în care li se spune Mulțumesc și li se dă cumva liber la o seară de distracție.
Anul acesta venim în întâmpinarea Zilei Femeii cu un alt tip de eveniment. Un eveniment cald, în care doamnele pot socializa la o cafea, se pot bucura de modă cu chef de viață și artă.
Feminitatea la rang de artă este un eveniment care dorește să schimbe puțin percepția creată îm jurul a ceea ce și doresc fetele de 8 Martie. Femeile nu vor lucruri superficiale, dacă în timpul anului nu sunt amatoare de astfel de distracții, drept pentru care vă invit alături de Carrefour Ploiești la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești, unde într-un cadru încărcat de istorie și artă, lansăm noua colecție TEX, primăvară 2018.
Evenimentul începe la orele 16,00 când vă așteptăm la un buffet suedez cu preparate de la raionul BIO al Carrefour Ploiești și cu un pahar de rose de la Cramele Stenota.
La 16,30 continuăm cu prezentarea colecției TEX 2018, o colecție cu piese în tendințele anului la prețuri avantajoase.
După cum știtți, TEX este un brand prietenos cu toată familia care pune la dispoziția clienților Carrefour o adaptare a trendurilor generale adoptate la nivel internațional, o diversitate de culori, materiale și măsuri, perfecte pentru întreaga familie. Lansarea colecției de primăvară TEX presupune: lansarea liniei CASUAL (dama, copii și bărbați), a celei SPORT și a celei de pijamale.
Stylingul este realizat de mine, iar outfiturile vor fi întregite cu minunate bijuterii din flori naturale realizate de Laura Draghici by Chic Fleuriste
Coafurile modelelor vor fi realizate de Bluette Salon Ploiesti
Pe parcusul evenimentului vă veți putea bucura de o expoziție de bijuterii vintage Mara’s Choise Mara Ion și de o expoziție de pictură.
Pentru că răsul ne face fericite, seara se încheie cu spectacolul” Ce vor fetele” , o comedie spumoasă în regia lui Dragos Campan.
Spectacolul începe la orele 18.30.
Nu există costuri pentru participarea la eveniment (doar confirmare prezență la office@adboutique.ro), există doar costul biletului pentru cei care doresc să rămână la spectacol. Biletul la “Ce vor fetele”costă 25 lei și se poate rezerva aici (004) 0244 522 774
Feminitatea la rang de artă nu este un eveniment exclusiv pentru doamne. Doritoarele pot veni însoțite pentru că știm cât e de important să fim înconjurate de cei care ne sunt aproape. Chiar și de 8 Martie!

TEX

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…