Acasa Eveniment FESTIVALUL DE MODĂ MISS ROYAL MODELS ROMÂNIA – 2019 – VIDEO

FESTIVALUL DE MODĂ MISS ROYAL MODELS ROMÂNIA – 2019 – VIDEO

8 min read
0
0
301

Nu există sezon de primavară fără evenimentul FESTIVALUL DE MODĂ MISS ROYAL MODELS ROMÂNIA, un mod de a vedea lumea ca pe un fenomen estetic. Royal Models Agency în parteneriat cu Electroputere Parc au organizat, pe 4 Mai 2019, cel mai prestigios eveniment de modă al primăverii, FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA, ajuns anul acesta la ediția a XIV-a, în Electroputere Parc.

Acest show s-a dovedit a fi unic prin structura sa: în cadrul primei secțiuni, în urma unei preselecții naționale în mai multe orașe din România, s-a câte o concurentă care s-a calificat în Marea Finală din 4 Mai 2019. Toate cele 12 concurente calificate au ajuns în Craiova pe data de 1 Mai 2019 și beneficiat un beauty-camp de pregatire pentru marea finală.

Ediția din acest an a fost specială și pentru faptul că din juriul consacratului concurs de Miss a făcut parte un personaj monden foarte cunoscut. Este vorba despre ADELA TECUCEANU, una dintre cele mai plăcute concurente de la „Bravo, ai stil!”.

A doua secțiune a evenimentului a întrunit, într-un regal fashion, creatori de modă atât consacrați, cât și debutanți, dar și unul internațional.

Aceată ediție a venit cu noi tendințe revoluționare pe scena festivalului de modă din Cetatea Băniei, etalate de cel mai bun designer român de avangardă, anume GEORGE HOJBOTĂ care a prezentat o poveste despre atracție, feminitate și sex-appeal. „Passione”- o colecție în tonuri de negru adânc, volumetrii și gulere supradimensionate, măști și accesorii – simboluri ale puterii primare, plasă și texturi transparente – semne incontestabile ale seducției.

În centrul brandului AMOS MIDAS se află femeia contemporană, ”Toate piesele vestimentare create de mine au un substrat artistic și unul filosofic, dorința mea este de a uni aceste două izvoare ce generează creație infinită și de a le îndrepta în direcția designului vestimentar !” – AMOS MIDAS.

Endless Summer 2019, colectia designerului GABBI WHITE, a conținut numeroase piese extrem de versatile, multe dintre acestea fiind un hibrid, putând fi purtate ca și costum de baie, dar și combinate cu ținute de vară, acestea completând perfect o ținută atunci când vrei să ieși la o cafea aromată pe o terasă în briza mării sau chiar seara, în club.

Geanina Bosun este numele din spatele brand-ului GAL’A COUTURE care a încântat privirile spectatorilor prin colecția Miresme, inspirată fiind de apariția timidă a florilor de primavară într-o paletă de culori prăfuite și, devenind lirică, a „povestit” frumusețea naturii în diferitele ei ipostaze.

Night Code, colectia designerului DORYA, a evidențiat liniile feminine, croiala impecabilă, complexitatea designului și a printului, a atenției deosebite în alegerea materialelor, conturând expresia totală a corpului feminin, toate având amprenta romantismului și al stilului clasic-chic, dar, totodată, având aerul modern al femeii puternice.

În cadrul evenimentului, ADINA CONSTANTINESCU a prezentat o colecție destinată în principal mireselor. Colectia „Aria d’Amore” este inspirată din povestea de iubire ce leagă o viitoare familie și completează, într-o manieră memorabilă, cea mai importantă zi a viitoarei mirese.

URBAN KIDS, un concept de spectacol fashion inedit și educativ, a etalat pe scenă colecții autentice prezentate de copii. Colecția de anul acesta,„Cuba”, s-a redus la un mix de culori, modele și forme, combinații hispanico-africane cu influențe latino-americane, bucurând auditoriul cu muzică tradițională, pe ritmuri cubaneze.

ASKA, un brand de pret-a-porter pentru toate femeile din Paris și nu numai. Aska sau Joanna Błazejowska, fondatorul brandului ASKA, dezvoltă un act artistic prin fiecare ținută, precum o pânză de pictură pe care își așterne ideile, proiectând, pas cu pas, modele vestimentare, căutând astfel perfecțiunea și oferind lejeritate, comoditate, lux, stil și atitudine.

Machiajul evenimentului a fost asigurat de echipa MALU WILZ, condusă de Manuela Aida Sandhof, iar partea de hair style a fost asigurată de echipa BES COSMETICS ROMÂNIA, ambele brad-uri profesioniste, recunoscute și apreciate, cu numeroase realizări în palmares.

Evenimentul a fost urmat de un after party, în Club EVO, pentru a serba, așa cum se cuvine, încă o ediție a festivalului de modă de la Craiova.

Acest regal de frumusețe ne-a prezentat tendințele sezonului următor care sunt ridicate la nivelul de artă, iar calitatea, tăieturile fine și materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit.

Vezi AICI concurentele

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Curtea de Apel Bucureşti decide astăzi dacă va fi ridicată carantina în comuna prahoveană Gornet

Curtea de Apel Bucureşti se pronunţă, marţi, pe cererea autorităţilor locale din comuna Go…