Acasa Cultură Festivalul de „Teatru Toma Caragiu”, Ploiești

Festivalul de „Teatru Toma Caragiu”, Ploiești

2 min read
0
0
415

In perioada 1 – 6 noiembrie 2016, Primaria Municipiului Ploiesti, Teatrul „Toma Caragiu” si Asociatia Kontrapunct 1/4 organizeaza, la Ploiesti, cea de-a VI-a editie a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu”.

In acest an, selectia festivalului a fost realizata de traducatoarea si jurnalista Raluca Radulescu (realizatoarea emisiunii Scena si ecranul de la Radio Romania Cultural), iar pe afis se vor regasi numele unora dintre cei mai importanti regizori romani ai momentului, creatori debutanti, voci ale teatrului independent, actori de marca si spectacole premiate.

Programul Festivalului include si anul acesta o premiera a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiesti, parte a programului sau de promovare a tinerei generatii. Regizorul Alexandru Mazgareanu semneaza montarea piesei Job Interviews de Petr Zelenka, un text contemporan care abordeaza tema cinismului din showbiz, dar si din viata de zi cu zi. Creatia decorului ii apartine lui Stefan Caragiu, iar costumele Alexandrei Mazgareanu. Din distributie fac parte Oxana Moravec, Paul Chiributa, Ioan Coman, Crenguta Hariton, Karl Baker, Irina Antonie si Alin Teglas.

Biletele pentru spectacolele din festival vor fi puse in vanzare incepand de marti, 11 octombrie 2016, la Agentia de bilete a Teatrului Toma Caragiu (tel. 0244.522.774, e-mail  agentiadebilete@teatruploiesti.ro) si on-line din 14 octombrie 2016.

Pretul unui bilet este de 50 lei pentru un spectacol si scade odata cu achizitionarea mai multor bilete. Pretul redus pentru elevi, studenti, pensionari este de 30 de lei.

Programul complet al Festivalului de Teatru Toma Caragiu poate fi consultat la Agentia teatrului, pe www.teatruploiesti.ro si pe pagina oficiala de Facebook a Festivalului.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Colecția Ionescu-Quintus expusă la Teatrul „Toma Caragiu”

Un număr 20 de opere de artă semnate de marii maeștri ai artei românești, parte a colecție…