Acasa Justiție Fiica lui Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare! – VIDEO

Fiica lui Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare! – VIDEO

4 min read
0
0
241

Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au decis, vineri, ca Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, să fie condamnată, pentru purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului, la doi ani şi opt luni de închisoare, cu suspendare. Decizia este definitivă.

Potrivit portalului instanţei, magistraţii Curţii de Apel Timişoara au condamnat-o pe Romina Rotariu la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, instanţa a hotărât un termen de supraveghere de 3 ani.

„Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului local al municipiului Timişoara sau în cadrul SC Pieţe SA Timişoara, pe o perioadă de 60 zile”, se arată în soluţia instanţei.

În plus, potrivit documentului citat, instanţa a decis să admită „în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă P.V.Ş.,(…) şi obligă în solidar inculpata şi partea responsabilă civilmente Asociaţia Copiii din Castel să-i plătească acestuia sumele de 7.344,11 lei şi 2.220 lei reprezentând daune materiale şi cheltuieli medicale pricinuite prin săvârşirea infracţiunii, precum şi suma de 20.000 euro sau echivalentul în lei la data plăţii, conform cursului BNR, reprezentând daune morale”.

Decizia Curţii de Apel Timişoara este definitivă. Anterior, Judecătoria Timişoara a decis să o condamne pe Romina Rotariu la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Guvernul ia în calcul înăsprirea restricțiilor

Guvernul ia în calcul modificarea restricțiilor de circulație, din cauza creșterii numărul…