Acasa Diverse FOAIA DE PARCURS IMPUSĂ LA BRUXELLES

FOAIA DE PARCURS IMPUSĂ LA BRUXELLES

9 min read
0
0
26
Într-o societate democratică, dezinformarea folosește diferite căi de acțiune:
1) Tăcerea de a nu pune în incurcatura pe cei puternici, În paginile presei nu este loc pentru criticile sistemului impus;
2) Denidgrarea si ridiculizarea unui adevăr, este defăimat și minimalizat; discreditat. Dezinformarea urmărește tot timpul să țină informația adevarată departe de receptorii mesajului, manipulează fără scrupule realitatea, bineînțeles conform propiilor interese a celor care o practică, de a influența și modela comportamentul colectiv. Presa pune în contact puterea cu societatea în calitate de intermediar, iar munca ei constă în supravegherea vârfurilor piramidei și denunțarea posibilelor încălcări și nelegiuiri.
Este important sa intelegem mecanismul prin care puterea se foloseste de presa. Concentrarea mass-media in mâinile unor umbre vor fi controlate de ele ca un propietar. Aceste umbre etaleaza o informatie, care de fapt devine o iluzie, o informatie mascata si amplificata la maximum de nenumarate ori, incât societatea o va considera plauzibila. Nebunia este ca acest acord nu duce decât la era sfârsitului jurnalismului real ce accepta inceputul propagandei intunecate, figurile si prestigiul multor directori de ziare fiind eclipsate.
Din acest moment, sunt interzise dezvaluirile si continutul intrunirilor si, cu atât mai mult, cine face parte din grup. Au fost obligati la tacere si de multe ori amenintati. Astfel, cei mai importanti directori de presa si redactori-sefi sunt obligati sa accepte legea tacerii impusa de aceste umbre si obliga sa puna intr-o lumina pozitiva grupul acestor umbre. Ei au ca sarcina sa ridice in slavi, in paginile giganticelor lor buletine informative, ba un succes umanitar, ba noile propuneri  ale ONU si Uniunii Europene, ba cuceririle NATO.
Acesti ziaristi de clasa, prin tacere, oare nu tradeaza codul dentologic pe care au jurat sa-l respecte? Cum ramâne cu munca lor de informare a societatii? Dar cu rolul de paznic in fata coruptiei, crimelor, abuzurilor de putere? Conteaza mai mult pozitia sociala si banii decât profesia demna pe care ar trebui s-o reprezinte?
Evident, intrebarea are deja un raspuns. Imperiile de presa au grija de interesele lor mai inainte de toate. Multi cred ca inaintarea globalizarii e inevitabila, iar ei prefera sa fie de partea celor puternici si de aceea s-au predat fara conditii. Clubul acestor umbre nu poate permite pierderea frâielor politice si sociale, un dictator isi pastreaza functia, iar atacurile sale impotriva drepturilor populatiei vor fi trecute sub tacere de catre presa inregimentata atâta vreme cât servește aparatului globalizarii.
Urmatorul pas pe care il fac, astazi, este invadarea tuturor statelor prin apararea drepturilor omului care pentru ei nu a contat decât ca slogan. Cum sa va explic…? Ca un burgiu ce penetreaza fortat intrarea.
Data de 11 septembrie a dat nastere terorismului international, o minciuna ca toata planeta e in pericol, confectionând politica de scuritate care este indinspensabila, adica toti uniti impotriva unui dusman comun, toti uniti si pregatiti pentru aparare.
Omenirii i se demonstreaza si fabrica teama că inamicul este foarte periculos si doar guvernul NATO ii pot salva. Un cetatean speriat e susceptibil, usor de manipulat prin mass-media pe care aceste umbre o manipuleaza la discretie. Când li se prezinta acest scenariu in mass-media, oamenii isi abandoneza de buna voie drepturile individuale in favoarea garantarii securitatii si le transfera guvernului mondial spre rezolvare.
Ce fac aceste umbre? Maresc impozitele si reduc cheltuielile sociale cu pretul bugetului securitatii, totul este un scenariu de gradinita. Exemplu: vor fabrica multe arme, desi de cele mai multe ori nu vor fi folosite niciodata, asa cresc depozitele in bani ale propietarilor de fabrici care sunt… tot ei.
Daca plecam de la premisa ca ONU s-a infiintat in vederea apararilor drepturilor omului, cu faimoasa Carta din 1948, trebuie sa ne punem intrebarea: în miinile cui ne aflam? Ce inseamna aceasta masca? In cine ne putem increde?
Pentru toate evenimentele mondiale petrecute, din 1954 incoace, a existat un motiv strategic si o politica de actiune, cu scopul de mondializare si globalizare totala a lumii.
James Tucker a urmarit clanul acestor umbre, timp de 30 de ani, si da asigurari ca acest Clan al Umbrelor este real si incalca cu indiferenta orice tipare conventionale acaparând, in primul rând, mass-media. Toate evenimentele generate de Guvernul Mondial sunt programate dinainte. Legal vorbind, ma gândesc ca exista un motiv clar ca toate Statele lumii – si vorbesc foarte serios – sa dea in judecata pe toti presedintii americani de dupa cel de al doilea razboi mondial. Toti au fost adevarati criminali, s-au implicat in grave crime de razboi. Sprijiniti fara rezerve propunerea mea! James Tucker.
Cea mai mare pedeapsa pentru cei care nu sunt interesati de politica este ca vor fi guvernati de umbre care nu sunt interesate de societatea pe care o conduc. Intoarceti privirile spre Buxelles si apoi spre tarile voastre si faceti diferenta: Ce ati avut inainte si ce aveti azi?
SAVU TONI
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…