Acasa Eveniment Focuri de armă pentru oprirea unui şofer prahovean care a fugit, după ce a acroșat o maşină a Poliţiei

Focuri de armă pentru oprirea unui şofer prahovean care a fugit, după ce a acroșat o maşină a Poliţiei

3 min read
0
0
335

Cel puţin 15 focuri de armă au fost trase în noaptea de sâmbătă spre duminică de către poliţiştii din Buzău, în încercarea de a opri un autoturism al cărui şofer nu s-a conformat semnalelor oamenilor legii şi a demarat în trombă pe străzile din municipiu. În timpul urmăririi, o maşină de Poliţie a fost avariată.

Un echipaj al Poliţiei rutiere din municipiul Buzău a folosit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, focuri de armă în cazul unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii şi a fugit, acroşând, ulterior, o maşină a Poliţiei.
„În jurul orei 2.30, un echipaj de poliţie a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, înmatriculat în Prahova, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, refuzând să oprească. S-a procedat la urmărirea autoturismului, împreună cu alte două echipaje de poliţie, în afara municipiului, pe raza comunelor Mărăcineni şi Poşta Câlnău”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane-Marie Vrapciu.
Potrivit sursei citate, în urmărire, conducătorul auto a acroşat o autospecială de poliţie, moment în care s-au executat focuri de armă în plan vertical şi asupra autovehiculului.
„Autovehiculul s-a oprit, iar conducătorul auto a fugit, au fost identificaţi trei ocupanţi ai maşinii, care au fost conduşi la sediul poliţiei, pentru audieri. Din verificări, a rezultat că şoferul nu posedă permis de conducere şi ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice, în continuare fiind efectuate activităţi de căutare a acestuia.”, a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.
În urma evenimentului rutier, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat şi o autospecială de poliţie fiind avariate. Poliţiştii continuă căutările şi fac verificări pentru prinderea bărbatului.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cezar Stoichiciu câștigă procesul cu Poliția Locală Ploiești. Hotărârea instanței este definitivă

Fantomaticul Dosar TETRA a ajuns celebru în presa locală și națională întrucât acesta a bâ…