Acasa Politică Grațiela Gavrilescu (ALDE) îi cere premierului Cioloș să-l demită pe ministrul Sănătății

Grațiela Gavrilescu (ALDE) îi cere premierului Cioloș să-l demită pe ministrul Sănătății

2 min read
0
0
38

Deputatul de Prahova (ALDE), Grațiela Gavrilescu, îi solicită premierului Dacian Cioloș să-l demită pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru că acesta a participat sâmbătă la ședința Consiliului Național de Coordonare al Partidului Național Liberal.

„Este clar pentru toți românii că miniștrii Cabinetului Cioloș nu sunt independenți, ci sunt implicați în campania pentru alegerile parlamentare de partea PNL. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a avut, astăzi, în fața Consiliului Național de Coordonare al PNL, un discurs mai politicianist ca acela al Alinei Gorghiu. Dacă, din întâmplare, nu și-a luat carnetul de partid, ar trebui să treacă pe la registratura partidului să îl ridice”, declară deputatul ALDE într-un comunicat de presă.

Totodată, Grațiela Gavrilescu amintește de declarația premierului din urmă cu câteva săptămâni: „Știu că există unii miniștri care se gândesc să candideze. Din câte știu, nu au luat decizii încă. Oricum le-am spus foarte clar, am spus-o și public, că, personal, cred că e un lucru bun ca oameni care au avut și această experiență guvernamentală să se implice politic, dar în momentul în care o vor face vor trebui să părăsească Guvernul”. (…) Dacă refuză să îi demită, înseamnă că este părtaș la acest joc ridicol și îi minte pe români cu nonșalanță”, concluzionează Grațiela Gavrilescu, potrivit comunicatului ALDE.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Din cauza gripei, școlile din toată țara vor fi închise vineri

Şcolile din toată ţara vor fi închise vineri, din cauza gripei, au decis ministerele Sănăt…