Acasa Uncategorized GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

4 min read
0
0
71

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa, au destructurat un grup infracţional organizat specializat în trafic cu droguri. Au fost descoperite două culturi indoor de cannabis, au fost ridicate sume de bani şi droguri, iar 13 persoane au fost reţinute.


În perioada 21-22 aprilie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa, au efectuat 56 de percheziţii, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc (cannabis).
Percheziţiile au fost efectuate la locuinţe din judeţele Constanţa, Prahova şi Ilfov.
În urma percheziţiilor, au fost descoperite două culturi indoor de cannabis şi au fost ridicaţi 424.800 de lei, 16.860 de euro, 31.912 de dolari, precum şi telefoane mobile, carduri bancare, tablete, laptopuri, 905 grame de muguri de cannabis, seminţe de cannabis, 35 de joint-uri cu cannabis, 3 pungi şi 82 de pliculeţe autosigilante cu substanţă vegetală, 2 kg. de substanţă pulverulentă de culoare albă, 15 cântare electronice şi arme neletale, deţinute fără autorizaţie.
La data de 23 aprilie a.c., 53 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanţa, pentru audieri, 13 dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de 11 dintre persoanele reţinute a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de celelalte 2 a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti.
De asemenea, au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, specialişti ai Gărzii de Coastă Constanţa, precum şi jandarmi.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…