Acasa Eveniment Guvernul va prelungi starea de alertă

Guvernul va prelungi starea de alertă

2 min read
0
0
93

Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat, vineri, în deschiderea ședinței de Guvern, că Executivul analizează proiectul de HG prin care se va prelungi starea de alertă. Acesta a spus că “infirmă fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou”.

“Vom analiza proiectul de HG prin care se va prelungi starea de alertă și cu această ocazie practic infirmăm și fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou.

Al doilea subiect este legat de partea de decizii privind carantinarea unor localități, deși avem o cifră constantă a cazurilor de pozitivivare, totuși din discuțiile și analiza pe care le-am avut legate de acest subiect, avem o creștere de până la 35 de localități carantinate și de asemenea avem o situție pe care va trebui să o discutăm legată de creșterea numărului de pozitivări la nivelul Capitalei”, a declarat Nicolae Ciucă.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că, la nivelul Bucureștiului, din 6 decembrie până joi au fost 9.070 de cazuri suplimentare.

„La nivelul Prefecturii București, s-a discutat cu domnul prefect pentru intensificarea controalelor și măsurilor de implementare a ce există acum în reglementările noastre și a restricțiilor care există acum”, a declarat Raed Arafat.

De asemenea, prim-ministrul interimar a rugat ANSVSA și structurile MAI să monitorizeze atent activitatea din piețe, la redeschidere.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Programa pentru examenele naționale din 2021 (Evaluare Națională și Bacalaureat) a fost modificată

Programa pentru examenele naționale din 2021 (Evaluare Națională și Bacalaureat) a fost mo…