Acasa Politică ÎN M.A.I. CANDIDEZI SINGUR LA EXAMEN PENTRU O FUNCȚIE DE CONDUCERE! ÎL PICI PENTRU CĂ EȘTI INCOMPETENT!? NU-I NIMIC TE ÎMPUTERNICEȘTE !

ÎN M.A.I. CANDIDEZI SINGUR LA EXAMEN PENTRU O FUNCȚIE DE CONDUCERE! ÎL PICI PENTRU CĂ EȘTI INCOMPETENT!? NU-I NIMIC TE ÎMPUTERNICEȘTE !

3 min read
0
0
276

Doar angajatii Ministerului de Interne au o abilitate pe care cu greu o găsești în alte instituții! Aceea de a gasi portite legale pentru a-si rezolva problemele de ordin interior intr-un mod caracteristic doar unei institutii de stat ” inchisa” pentru cei din exterior. Aranjamentele functiilor, sunt usor de reperat la un control de rutina. Exista o practica in cadrul M.A.I. ca atunci cand ai aranjat sa candidezi pentru o functie de conducere , sa candidezi singur! Daca ai contra candidat” cel ales” castiga la ” interviu”! La aceasta ” proba” nu se lasa urme…nu este nimic scris…nu poti contesta! Ai picat si gata! Daca esti atat de idiot si nu promovezi concursul pentru care ai alergat ” solo” …nu-i nimic. Acest concurs nu a dovedit decat ca esti incompetent. Stai linistit! Vei fi imputernicit in functia la care tocmai ai dovedit ca esti varza! Această ” ciulama” a „imputernicitilor” se poate verifica fiind activa  nu numai la vârful ministerului ci si la nivelul IPJ -urilor

Crima abominabilă petrecută în Caracal scoate la iveală noi nereguli în instituţiile plătite din bani publici să ne apere: Comisarul şef Cristian Voiculescu (foto), care conduce Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, a fost numit în funcţie, „prin împuternicire”, în 31 martie 2019, la doar cinci luni după ce picase, deşi era singurul candidat, concursul pentru ocuparea aceluiaşi post.

În stilul pur M.A.I, Chestorul-șef de poliție Bogdan Despescu, demis de la conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) în urmă cu un an și jumătate, pe fondul scandalului polițistului acuzat de pedofilie, figurează printre numele propuse să preia din nou această funcție, au informat pentru HotNews.ro surse apropiate discuțiilor.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Percheziții și în Prahova. CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE, EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE A BANILOR

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mur…