Acasa Sport În restanța contând pentru etapa a 10-a la minifotbal, Chedra Tax a învins și pe Ader: 4-1

În restanța contând pentru etapa a 10-a la minifotbal, Chedra Tax a învins și pe Ader: 4-1

2 min read
0
0
196

Finalul turului s-a încheiat fericit pentru Chedra Tax. După o partidă aprig disputată, în care ocaziile au existat la ambele porți, roș-negrii s-au impus în fața celor de la Ader, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 10-a.

La șapte minute de la debutul meciului, Ciprian Neacșu a  înscris pentru 1-0. Suferind din plin primirea golului, nervii au cedat în tabăra albaștrilor de la Ader și Costin Arvunescu vede două cartonașe galbene consecutiv, lăsându-și echipa în inferioritate numerică. Chedra a profitat de avantajul oferit de gazde și în numai trei minute a dinamitat poarta adversă prin Andrei Ciobanu (min. 17), Cristian Gavrilă (min. 18) și același Ciprian Neacșu (min. 19), care a stabilit scorul pauzei; Ader-Chedra Tax 0-4.

Repriza a doua a oferit un joc calm al echipei antrenate de Dragoș Chelba, care a primit un gol în minutul 25, neajutând prea mult Ader-ul condus de pe margine de Daniel Chiriță.

S-a terminat 1-4, iar Chedra termină en-fanfare acest tur de campionat, stabilind 12 victorii și un egal, și un total de 37 de puncte, fiind liderul ligii A la minifotbal.

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Programul de distribuire a pachetelor cu produse alimentare şi de igienă în Ploiești

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare, informe…