Acasa Opinii Încasatorul de serviciu, Mălin Bot

Încasatorul de serviciu, Mălin Bot

5 min read
1
0
648

De când presa s-a mutat în on-line, iar rețelele de socializare au înflorit, jurnalismul nu mai este o îndeletnicire pentru cei inițiați. Smartphonul a devenit unealta jurnalistului de ocazie. Activitatea on-line a ajuns o afacere pentru unii care au înțeles că se pot face bani frumosi pe spatele sentimentelor celor care îi urmăresc.

Manipularea sentimentelor „abonaților” canalelor de Youtube, cresterea audienței, îți pot băga în buzunar foarte mulți bani, bani pe care nu îi poți câștiga în mod curent, nici dacă te duci la serviciu, zilnic, într-o multinațională, aici în țară sau în străinătate.  Exemplul tipului deștept care face bani on-line este al „jurnalistului” Mălin Bot.

Sub flamura #rezist a luptei contra la orice, cunoscutul personaj și-a rotunjit veniturile lunare, nu în lei, ci în euro. Pentru că știe ce face, fiind încasatorul de serviciu, provocând și căutând să încaseze pumni și bastoane din partea autorităților, contul crește.

Cum nu se întreabă nimeni de ce NUMAI Mălin Bot este tăvălit, ne-am întrebat noi… Pe adresa www.patreon.com, la o simplă căutare, oricine poate vedea cât îi intra în buzunar, lunar, provocatorului de serviciu.

Jurnalistului bătăios, care n-are somn pentru țărișoara asta numită România! El este prezent la orice eveniment din orice colț al țării, mai ales acum când pentru cei cu ocupația #rezist nu prea mai sunt subiecte.

Dacă până acum în cont apărea o sumă în jur de 3.000 de euro, la o căutare recenta, observăm că suma s-a mărit la 4.099 €/lună.

4.099 €! E puțin? Probabil… Dar să nu uităm și de banii intrați din reclamele de pe canalul de Youtube. Pentru că rețeta pare a fi una profitabilă, au început să apară mai multe personaje care îl imită pe celebrul „jurnalist”.

Articolul de față nu este o ofensă adusă jurnalismului, ci este o simplă constatare! Nu este o analiză a faptului dacă Mălin Bot este sau nu jurnalist. Că face bine sau rău. Nu analizăm faptul dacă Mălin Bot o face sau nu în spiritul național, scoțând din noi emoții și stări, iar undeva, în sinea lui, ne provoacă să ne deschidem nu numai sufletul, ci și portofelul!

Articolul arată că, undeva dedesubt „totul e pe bani”. Spor la încasat, numai că lăsați-mă să zâmbesc atunci când mi se bagă în ochi un clip în care iarăși Mălin Bot este tăvălit în timp ce urla la camera 4G pe care o ține într-un suport profesional.

L. Mihai

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

One Comment

 1. omenosu'

  17/06/2019 at 13:25

  Păi, mă fraților.., dacă cineva mai crede că perioada postdecembristă România a avut un iubitor neam și țară, acel naiv ar trebui să se interneze urgent la un ospiciu”…
  Evident mă refer la acei trădători de neam și țară care au deținut și dețin înalte demnități, precum și la marionetele marca Mălin Bot – dovedit a fi o unealtă muti-funcțională pentru cei ce vor o românie destabilizată și, așa cum s-a dezvăluit în acest articol: un profitor de sentimente care-i îngroașă conturile prin „circul” postat pe YouTube.
  Succes redacției și la mai multe articole interesante.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Colecția Ionescu-Quintus expusă la Teatrul „Toma Caragiu”

Un număr 20 de opere de artă semnate de marii maeștri ai artei românești, parte a colecție…