Acasa Eveniment Incendiu la un depozit de fructe din Breaza

Incendiu la un depozit de fructe din Breaza

2 min read
0
0
136

Un incendiu major a izbucnit, joi seară, la un depozit de fructe din localitatea Breaza, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Focul s-a manifestat generalizat la o hală de 400 de metri pătraţi, dar din cauza materialelor extrem de inflamabile, focul s-a extins la încă o hală din apropiere.
Conform sursei citate, depozitul se află pe Strada Ocinei.
Focul se manifestă generalizat la un depozit de fructe, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, iar flăcările s-au propagat şi la o a doua hală aflată în imediata apropiere, afectând o suprafaţă de aproximativ 200 mp.
Propagarea rapidă a incendiului a fost favorizată de materialele de construcţie combustibile, respectiv structura din lemn şi izolaţia din polistiren expandat, arată ISU.
La faţa locului au fost mobilizate cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijinul pompierilor ISU acţionează şi echipajul SVSU Breaza.
Nu s-au înregistrat victime, precizează ISU Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Înnoirea parcului auto și dezvoltarea infrastructurii, printre principalele obiective ale directorului adjunct al TCE Ploiești, Raul Petrescu

După cum știți, Raul Petrescu ocupă postul de director adjunct al Societății Transport Căl…