Acasa Opinii INSTRUMENTELE DE CONTROL ALE LUMII

INSTRUMENTELE DE CONTROL ALE LUMII

7 min read
0
0
109
Sincer, nu are rost să scriu la nesfârșit de Bruxelles UE. Acolo cred, spun cred, că sunt două tabere care duc o luptă pe viață și pe moarte. Dar sunt mulți guvernanți care pot manipula psihologic masele, prin procedee subtile de control social, aplică o metamorfoză iremediabilă care își va atinge punctul culminant în viitor. Metodele aplicate duc la o manipulare globală ce este aplicată de instituții: Institutul Tavistock de Relatii Umane, al carui sediu se află la Londra, pe Tabernack Street, numarul 30. De acolo, aceasta conduce nenumaratele filiale răspândite pe întreaga planetă cum sunt: RAND Corporation, Institutul Tehnologic Massachusetts (MIT), Centrul de Cercetare Stanford, Institutul Hudson, Fundatia Heritage și Centrul de Studii Internaționale și Strategice din Georgetown, unde se formează și personalul Departamentului de Stat.
Tavistock studiează comportamentul individual ăi colectiv, urmărind să controleze și să conducă acțiunile și gândirea prin tehnici ale sugestiei, manipularea și spălarea creierului. Această metodă se aplică comportamentului uman, încep să evalueze reacțiile individuale și colective ce sunt supuse la diferiți simuli, în intenția de a controla și manipula o societate. Țelul este distrugerea apărării psihice a individului, acest țel a fost întotdeauna același: controlul. Ei încearcă să afle care sunt cheile dezintegrării și descompunerii sociale: alterează credintele sau valorile, amplifică la maximum pierderea rădăcinilor, gestonând mai usor și fiind manipulat, distrugând familia și principiile religioase, sexuale și pierderea copilăriei. Au impus directivele metodelor educative, de recreere prin manipulare a tuturor generațiilor care vor urma. 80 % aproape că a fost atins. Mai ramâne de văzut dacă ultimul război care urmează să fie provocat pentru îndeplinirea planului de globalizare. Al treilea război mondial îl stimulează, impunând contradicțiile prin provocare, adică distrugerea reciprocă. Odată divizate vor intra în lupta până la epuizarea fizică, morală, spirituală și economică. Vor provoca un cataclism care va arăta clar națiunilor roadele ateismului care îl perfecționează cu un comportament sălbatic și care produce sângeroase confuzii.
Trebuie să cunoastem acest plan malefic care a luat naștere prin evenimentele petrecute sucesiv la 11 martie și la 11 septembrie sunt în conexiune directă cu pregătirile unui al treilea război mondial. Planul conceput incriminează „terorismul internațional”, rațional provoacă mai puțină mirare, dar în plan emoțional dă fiori din cauza asemănării cu realitatea pe care a vazut-o întreaga lume: prăbușirea celor două turnuri. Totul a fost programat. Procesul de spălare a creierului se face prin presă, dar presa este proprietatea oamenilor de afaceri și, ca atare, e cu neputință să dispunem de toate datele, așa că opinia noastră va fi constant controlată și condiționată, difuzând știri incomplecte oferite de putere.
Atentie, Tavistock a dezvoltat o asemenea putere în Statele Unite, încât nimeni nu se remarcă și nici nu triumfă în orice domeniu fără să fie studiat de această instituție ori la una din filialele sale.
Ce este și mai rău este faptul că au pus ghearele pe CULTURĂ, ARTĂ ȘI MUZICĂ, acestea fiind instrumentele de control al tineretului, introduc droguri în microcosmosul adolescenților, unul din mecanismele care funcționează cel mai bine în vederea controlului și manipulării indivizilor în faza vitală. Atunci când dispun de cea mai mare energie s-au grăbit să folosească metoda consumului de droguri infrânând potențialul uriaș de energie și voință. Drogurile sunt metodele pe care le folosesc intens aceste umbre, prostind și aruncundu-i în psihoze, depresii și respectul de sine, paranoia și alte boli mentale. Sincer, unele inreversibile.
Aceste umbre lașe au folosit strategia interzicerii consumului de droguri care a fost foarte eficientă, căci a stimulat consumarea lor a unui segment tânar care crede că așa se poate identifica și-si poate forma un grup separat de societate. Cele mai grave consecințe de consum de droguri este ca tinerii consumatori nu sunt conștienți de manipulare și nu realizează că nu există o soluționare. Va fi prea târziu pentru a interveni, sincer mult prea târziu.
Acesta este viitorul dăruit de politica de azi, un viitor al cimitirului programat. (va urma)     Toni SAVU 
Load More Related Articles
Load More By Redactia
  • Un naiv – Eminescu

    În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
  • Grija față de oamenii cu sprâncene stufoase

    Plec de la un mesaj transmis pe un post TV de un patron de firmă de catering, nu contează …
  • Un bine. Binele

    A trebuit să ajung la vârsta celor care încep să se gânsească la pensie ca să înțeleg că n…
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Poliţiştii ploieşteni au identificat autorii furtului a 5.000 de euro dintr-un autoturism

Polițiștii din cadrul Serviciului investigații criminale al Secției de Poliție nr. 1 Ploie…