Acasa Diverse Kim Kardashian, plângere pentru defăimare împotriva portalului care susține că vedeta și-a înscenat jaful

Kim Kardashian, plângere pentru defăimare împotriva portalului care susține că vedeta și-a înscenat jaful

3 min read
0
0
23

Kim Kardashian a formulat o plângere pentru defăimare împotriva portalului de vedete mediatakeout.com și a proprietarului său, Fred Mwangaguhunga, după ce site-ul a publicat mai multe articole în care se susține că vedeta și-ar fi înscenat jaful căruia i-a căzut victimă la Paris, relatează Reuters și AFP.

Vedeta a depus plângerea la curtea federală din New York împotriva portalului mediatakeout.com care a scris că aceasta a înscenat jaful pentru activarea frauduloasă a poliței de asigurare.

Poliția din Paris a indicat anterior că vedeta de 35 de ani a fost jefuită, la 3 octombrie, în apartamentul său de la Paris de bărbați înarmați care aveau fața acoperită. Potrivit unor surse judiciare apropiate dosarului, citate de AFP, parchetul din Paris a deschis o anchetă judiciară pentru atac cu arma în grup organizat. Deocamdată niciun suspect nu a fost identificat, deși anchetatorii au ridicat mai multe probe ADN din apartamentul respectiv.

Conform agenției Reuters, în plângerea formulată Kardashian cere plata unor daune pentru defăimare, însă proprietarul site-ului, Fred Mwangaguhunga, a refuzat să publice o dezmințire pentru articolele publicate și scuze. Kardashian a fost criticată pentru că s-a expus în câteva fotografii, cu câteva zile înaintea atacului, unde apar și bijuteriile sale, devenind astfel o țintă pentru potențialii hoți.

Profitând de ocazie, o companie din California vinde un costum de Halloween denumit „Pairisian Heist Robbery Victim” care o parodiază pe Kim Kardashian și întreaga întâmplare. Costumul constă într-un halat de baie alb, o perucă lungă, neagră, ochelari de soare, frânghie, un căluș și un inel din plastic.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
  • Simbolul degetului mijlociu

    Simbolul degetului mijlociu este universal. Toată lumea știe că a arăta cuiva degetul mijl…
  • MAGIA REGATULUI SUBTERAN

    Ultima Thule a fost capitala primului continent colonizat de arieni. Acesta se numea Hyper…
  • Leonardo da Vinci, Geniul

    Leonardo di ser Piero da Vinci, sau mai cunoscut sub numele de Leonardo da Vinci, a fost u…
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Check Also

Sorin Blejnar a declarat că procurorul Mircea Negulescu i-a cerut să facă denunţuri

Fostul preşedinte al ANAF, Sorin Blejnar, s-a aflat joi la Parchetul General, în legătură …