Acasa Sport La Ploiești, Centenarul fotbalului românesc reuneşte Generaţia de Aur. Hagi & compania vor juca pe Arena „Ilie Oană”

La Ploiești, Centenarul fotbalului românesc reuneşte Generaţia de Aur. Hagi & compania vor juca pe Arena „Ilie Oană”

2 min read
0
0
291

Pe 18 noiembrie, la Ploiești, de la ora 15.00, va avea loc Centenarul fotbalului românesc pe Arena „Ilie Oană”, eveniment prezentat de Liga Legendelor, în cadrul căruia Generaţia de Aur se reuneşte pentru a juca împotriva Naţionalei Artiştilor.

Pentru echipa Generaţiei de Aur au fost deja confirmaţi jucători ca Gică Hagi, Gică Popescu, Dănuţ Lupu, Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Iosif Rotariu, Adrian Ilie, Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea. Cel care va conduce legendele fotbalului românesc de pe bancă va fi Ioan Andone, managerul general de la FC Voluntari.

Din Naţionala artiştilor vor face parte personalităţi precum Aurelian Temişan, Adrian Enache, Kamara, Ralflo, Rareș Varniote, Cosmin Seleși.

Evenimentul celebrează 100 de ani de România, iar data nu este aleasă la întâmplare. Marea Unire a avut loc pe 18 noiembrie 1918, potrivit calendarului iulian, folosit până la acea vreme în România Veche.

La finalul meciului de fotbal va avea loc o strângere de fonduri pentru fata lui Iosif Rotariu, Kassandra, care a suferit zeci de operaţi de-a lungul timpului.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

1 Decembrie – Ziua Marii Uniri, Ziua Națională a României

Ziua națională a României a fost, între anii 1866-1947, ziua de 10 Mai, apoi, între 1948-1…