Acasa Social Lista Centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 din Prahova

Lista Centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 din Prahova

5 min read
0
0
145

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova s-a întrunit vineri, 12.02.2021, într-o nouă şedinţă extraordinară, organizată în sistem audioconferinţă, pentru a supune dezbaterii şi aprobării Hotărârea nr. 09/2021, privind scenariile de funcţionare pentru unităţile de învăţământ începând cu data de 15.02.2021, şi Hotărârea nr. 10/2021 prin care se actualizează lista spaţiilor identificate de către autorităţile administraţiei publice locale pentru care se aprobă schimbarea temporară a destinaţiei iniţiale în Centre de vaccinare împotriva COVID-19, pentru etapa a II-a de vaccinare.
Prin Hotărârea nr. 9/2021, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului Educaţiei şi ministrului Sănătăţii nr. 3235/93/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, a adoptat scenariul de funcţionare pentru fiecare unitate de învăţământ preuniversitar din judeţul Prahova, începând cu data de 15.02.2021.
Deciziile au fost luate în baza propunerilor consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţul Prahova, avizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova şi Direcţia de Sănătate Publică Prahova.
Conform prevederilor Hotărârii nr. 10/2021, pentru etapa a II-a de vaccinare împotriva COVID-19, a fost actualizată lista spaţiilor identificate de către autorităţile administraţiei publice locale pentru care se aprobă schimbarea temporară a destinaţiei iniţiale în Centre de vaccinare împotriva COVID-19.
Lista Centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 va fi actualizată ori de câte ori situaţia o impune.
Direcţia de Sănătate Publică Prahova a avizat temporar funcţionarea centrelor de vaccinare pentru perioada derulării campaniilor de vaccinare, în conformitate cu prevederile Ordinului comun nr. 2171/181/M.223/4380/2020 pentru stabilirea Normelor privind autorizarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19.

Lista Centrelor de vaccinare împotriva COVID-19

NR.- LOCALITATE- DENUMIRE- ADRESA

1. PLOIEŞTI COLEGIUL NAŢIONAL AL. I. CUZA SALA DE SPORT PLOIEŞTI STR. TREI IERARHI NR. 10

2. PLOIEŞTI FOSTUL LICEU LUDOVIC MRAZEK-CLĂDIRE CORP II PLOIEŞTI STR. MIHAI BRAVU NR 241

3. PLOIEŞTI CENTRUL MEDICAL MEDIURG PLOIEŞTI STRADA PLUGARI NR. 1 BIS

4. CAMPINA CASA TINERETULUI CAMPINA BD. N. BĂLCESCU 50

5. BUŞTENI CENTRUL CULTURAL AUREL STROE BUŞTENI BLD. LIBERTĂŢII 93

6. MIZIL SALA DE SPORT MIZIL STR. STADIONULUI F.N.

7. SINAIA ŞCOALA GIMNAZIALĂ GEORGE ENESCU SINAIA SINAIA B-DUL CAROL I NR. 36

Odată cu adoptarea celor două hotărâri încetează aplicabilitatea prevederilor altor hotărâri C.J.S.U. Prahova contrare hotărârilor adoptate astăzi.
Toate hotărârile aprobate de C.J.S.U. Prahova pot fi consultate în varianta integrală pe site-ul www.isuprahova.ro.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Percheziții și în Prahova. CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE, EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE A BANILOR

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mur…