Acasa Opinii Măsuri cu tentă comunistă în economia de piață

Măsuri cu tentă comunistă în economia de piață

2 min read
0
0
164

Un nou program de guvernare este prezentat în locul celui dezastruos de până acum și care a picat în bot inainte de a fi aplicat. Măsurile preconizate sunt efectiv bulversante pentru viața economică a țarii cu taxe și impozite noi, naționalizarea Pilonului 2 de pensii, aberații fiscale, toate asumate de penalul Dragnea care, zi de zi, se dovedește inept din punct de vedere economic.

Măsurile prezentate nu au fost depuse consultării cu mediul de afaceri sau cu cetățenii și, dupa părerea multor specialiști, pot duce la implozia întregii economii.

Falimentul „Programului sfânt de guvernare” al lui Dragnea se vrea, se pare, a fi acoperit de noi promisiuni. În realitate, cheltuirea nesabuită a banilor publici nu mai poate fi acoperită nici măcar de împrumuturile de circa 1 miliard euro/lună, luate de 69 de luni incoace.

Măsurile preconizate în stil de mare dictator nu au fost nici măcar aduse și la cunostința lui Tăriceanu care, acum, se agită pe sălile Parlamentului.

Situația este atât de gravă, încât doua din „divele” lui Dragnea, Shaideh și Olguța, au ieșit deja și au anunțat că au blocat toate angajările în administrație.

Probabil, în curând, vor anunța disponibilizări și chiar, mascat, tăieri de salarii.

Rodica Bodnariuc
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…