Acasa Sport MFC Ploiești nu i-a rezistat fostei campioane; Chedra învingând cu 4-1!

MFC Ploiești nu i-a rezistat fostei campioane; Chedra învingând cu 4-1!

5 min read
0
0
225

Miercuri, 10 aprilie, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, în etapa a 21-a a ligii A la minifotbal, Chedra Tax a învins MFC Ploiești, cu 4-1, și și-a consolidat poziția de lider.

Roș-negrii au început slab partida, văzându-se conduși încă din minutul 6. Însă lucrurile nu au stat mult așa, iar băieții lui Dragoș Chelba au egalat rapid prin Andrei Ciobanu.

Până la pauză, echipa mai aproape de gol a fost tot fosta campioană. Cristian Gavrilă a avut șansa de a majora diferența cu un șut de la marginea careului, ce a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta. Golul a venit în cele din urmă de la alt Cristian; Mihăiță a scăpat spre buturile lui Vanghele, și a marcat pentru 2-1, scor cu care s-a intrat la pauză.

Mitanul secund a fost de asemenea controlat de Chedra Tax, care a ratat rând pe rând prin Cristian Vasile, al cărui un șut năpraznic din lovitură liberă a zdruncinat transversala lui Vanghele, Cristian Gavrilă și Daniel Chiriță, ambii trecând pe lângă gol. În minutul 28, Andrei Ciobanu aduce liniștea în tabăra roș-neagră, marcând pentru 3-1, făcând astfel dubla în acest joc. Imediat, MFC a încercat să dea replica prin Gabriel Năstase, dar fundașii Florin Pripu și Daniel Chiriță au blocat orice culoar spre poarta lui Vali Ion.

Cu două minute înainte de final, Vladimir Butufei și-a confirmat forma bună pe care o traversează, marcând pentru 4-1, printr-o execuție de generic; lob din apropiere peste portarul MFC-ului, după ce l-a culcat pe acesta din fentă.

S-a terminat 4-1 pentru trupa lui Dragoș Chelba, care își continuă marșul spre un nou titlu de campioană la minifotbal.

Dragoș Chelba: „Rezultatul este unul corect.”

Antrenorul roș-negrilor, Dragoș Chelba, a fost mulțumit de deznodământul partidei pe care Chedra a susținut-o cu MFC Ploiești: „A fost un meci frumos, cu două echipe bune. Îl felicit pe Ciobi (n.r. – Andrei Ciobanu) pentru „dublă”! MFC-ul este o formație care joacă fotbal, cu jucători valoroși. Noi, astăzi, ne-am ridicat la nivelul importanței partidei și în multe momente am fost peste adversară. În prima repriză puteam fi taxați pentru unele greșeli făcute, dar cea de-a doua cred că ne-a aparținut în totalitate. Am avut golul de 3-1, am avut situații bune de modifica tabela. Puteam câștiga mai clar. Una peste alta îmi felicit băieții pentru efort. Îi felicit și pentru că au jucat împotriva unei echipe bune, ridicându-se totdată la înălțimea așteptărilor!”

În următoarea etapă, cea de-a 22-a, Chedra va întâlni „lanterna roșie” Copacabana Stars. Data partidei urmând a fi anunțată ulterior.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…