Acasa Eveniment Microbuz cu 17 elevi implicat într-un accident la Drăgănești

Microbuz cu 17 elevi implicat într-un accident la Drăgănești

2 min read
0
0
64

Un microbuz şcolar în care se aflau 17 elevi a fost implicat, luni, într-un accident rutier în zona localităţii Drăgăneşti, autorităţile declanşând Planul roşu de intervenţie, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Un număr de 12 elevi şi şoferul microbuzului în care aceştia se aflau au fost transportaţi la spital.

Un număr de 12 elevi şi şoferul microbuzului în care aceştia se aflau au fost transportaţi la spital în urma accidentului care a avut loc, luni, pe DJ 101F, la Drăgăneşti, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.
Potrivit datelor comunicate anterior de ISU, în microbuz se aflau în total 18 persoane, respectiv 16 copii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, şi doi adulţi.
Surse apropiate anchetei au declarat că şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens din cauze care urmează a fi stabilite şi a lovit frontal microbuzul care transporta elevi.
Victimele au suferit diverse traumatisme la nivelul capului şi membrelor, conform informaţiilor furnizate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare, 10 ambulanţe SMURD şi patru ambulanţe SAJ.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La Ploiești, iluminatul public festiv de sărbători va fi aprins marți, 30 noiembrie

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiu…