Acasa Social Mihăiță, un băiețel de 14 ani, din Ploiești, diagnosticat cu cancer hepatic, are nevoie de ajutorul nostru!

Mihăiță, un băiețel de 14 ani, din Ploiești, diagnosticat cu cancer hepatic, are nevoie de ajutorul nostru!

1 min read
0
0
166

Mihai Anghelescu, un băiețel de numai 14 ani, din Ploiești, luptă pentru viața lui, după ce a fost diagnosticat, recent, cu tumoră la ficat. Medicii au reconfirmat diagnosticul, dar au relevat şi că tumora malignă este de formă agresivă, fapt pentru care s-a decis începerea chimioterapiei imediat. Se încearcă, totuşi, salvarea ficatului printr-un protocol personalizat micuțului pacient.

Mihăiță are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet pentru a putea continua tratamentul care-l ține în viață, dar și pentru a putea spera într-un viitor apropiat la un transplant.

Tumora este inoperabilă în România, iar Mihăiță trebuie să ajungă urgent într-o clinică oncologică din străinătate pentru investigatii suplimentare, pentru diagnostic final, pentru operație, dar și pentru un alt plan de tratament.

Tratamentul este costisitor, de aceea Mihăiță  are nevoie și de ajutorul nostru. Orice sumă donată aduce un strop de speranță şi contribuie la salvarea lui Mihăiță! Puteți dona AICI:

Titular Stanciu Feldioara 

RO71BTRLRONCRT0474059301

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…