Acasa Social Minor căutat de poliţie după ce a plecat de la Centrul de Primiri Urgenţe Cireşarii

Minor căutat de poliţie după ce a plecat de la Centrul de Primiri Urgenţe Cireşarii

2 min read
0
0
60

Poliţiştii din Ploieşti caută un băiat de 15 ani care ar fi părăsit miercuri Centrul de Primiri Urgenţe Cireşarii şi nu a mai revenit, anunţă IJP Prahova.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 15,00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Nr. 2 Ploieşti au fost sesizaţi de către directorul Centrului de Primiri Urgenţe Cireşarii din municipiul Ploieşti despre faptul că numitul Mărtişcă Marian Sebastian, în vârstă de 15 ani, ar fi părăsit centrul fără acordul personalului. Aceasta ar fi plecat în cursul zilei, în jurul orei 14,00”, informează sursa citată.
Semnalmentele transmise de poliţie sunt: aproximativ 1,70 metri înălţime, atletic, ochi căprui, prezintă o cicatrice proeminentă la încheietura palmei drepte. La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare roşie, pantaloni de culoare neagră şi în picioare purta adidaşi multicolori.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Război politic pentru amânarea alegerilor parlamentare

O lege trecută de CCR și aflată pe masa președintelui spre promulgare ar putea să dea pest…