Acasa Justiție Monstrul din Ploiești care și-a violat ambele fiice a primit doar 12 ani de închisoare

Monstrul din Ploiești care și-a violat ambele fiice a primit doar 12 ani de închisoare

5 min read
0
0
539

Un bărbat din Ploieşti, acuzat că şi-a violat ambele fiice minore timp de şase ani, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, dar şi la plata unor daune în valoare de 40.000 de euro către victimele sale. Bărbatul a fost arestat în aprilie 2019, iar acum a fost transferat într-un penitenciar pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Bărbatul a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti în luna mai 2019, sub acuzaţiile de viol în formă continuată. Victimele sale au fost chiar cele două fiice, minore, în prezent eleve de liceu.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul şi-a agresat sexual una dintre fete timp de şase ani, în perioada 2012-2019, iar pe cea de-a doua fiică în anul 2015. Totul a ieşit la iveală în momentul în care una dintre fete i-a povestit tot mamei sale.

În momentul în care mama a aflat ce s-a întîmplat, a stat de vorbă şi cu cea de-a doua fiică, care a recunoscut totul. Femeia a anunţat autorităţile, iar prin urmare în luna aprilie poliţiştii au făcut mai multe percheziţii la domiciliul familiei finalizate cu arestarea bărbatului.

Potrivit ordonanţei de reţinere, procurorii au reţinut faptul că în cazul uneia dintre fete a fost vorba despre „un minim de 15 acte materiale referitoare la raport sexual normal, două acte materiale referitoare la raportul sexual anal şi necuantificabile însă cu o frecvenţă ridicată referitoare la raport sexual oral“.

Bărbatul a fost arestat preventiv în data de 19 aprilie 2019 şi a rămas în spatele gratiilor până în prezent. Judecătoria Ploieşti l-a condamnat la 12 ani de închisoare, iar bărbatul va plăti fetelor câte 20.000 de euro daune morale, iar după ce îşi va ispăşi pedeapsa nu va mai avea voie să ia legătura cu acestea timp de cinci ani.

„Condamnă pe inculpatul M.G.S. la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol (faptă din 2012). Condamnă pe inculpatul M.G.S. la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală (faptă din 2015). Condamnă pe inculpatul M.G.S. la pedeapsa de 8 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată (fapte din perioada 2013-2019.)“, se arată în sentinţa instanţei de judecată.

Nu sunt singurele adolescente din Prahova care au trecut printr-un astfel de coşmar în ultimii ani. În ianuarie 2019, Sorin I., tot din Ploieşti, a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare tot pentru viol în formă continuată. Bărbatul a fost acuzat că şi-a agresat sexual în mod constant fetele minore, una în vârstă de şase ani şi cea mare de nouă ani. Şi în acest caz, mama copilelor a fost cea care a alertat autorităţile după ce una dintre fete i-a povestit despre „jocul“ în care era ademenită de către tată.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Oilfriends Ploiești a obținut locul 1 la Cupa „Ardealul”, ed. a II-a, 2021

În data de 25 iulie a.c., formația de minifotbal Oilfriends Ploiești a participat la patru…