Acasa Social Municipalitatea ploieşteană doreşte să construiască un nou spital – Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti

Municipalitatea ploieşteană doreşte să construiască un nou spital – Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti

3 min read
0
0
94

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, împreună cu echipa de lucru din cadrul primăriei şi Consiliului Local Ploieşti, informează comunitatea locală că, s-a depus, astăzi, la Compania Naţională de Investiţii, solicitarea de includere în programul de Construcţii de Interes Public sau Social, Subprogramul „UNITĂŢI SANITARE” pentru obiectivul de investiţii „Spital Municipal de Urgenţă Ploieşti”.

Municipalitatea ploieşteană doreşte să construiască, în zona de sud a oraşului, pe strada Ghighiului, un nou spital – Spitalul Municipal de Urgenţă Ploieşti – unitate sanitară complexă, care va include funcţiile medicale din Spitalul Municipal Ploieşti şi Spitalul de Pediatrie Ploieşti, într-o structura de tip monobloc, cu un număr de 450 paturi.
Proiectul administraţiei publice locale cuprinde realizarea la nivelul viitorului spital a unei Unităţi de Primiri Urgenţe, servicii medicale pe diferite specialităţi pentru copii şi adulţi, laborator de analize medicale pentru explorări funcţionale, radiologie şi imagistică, anatomie patologică, A.T.I., Unitate de transfuzie sangvină, un centru de dializă, bloc operator, farmacie, etc.

„Cererea de finanţare depusă de noi, astăzi, reprezintă un pas înainte pentru punerea în practică a proiectului Spital Municipal de Urgenţă Ploieşti. Vreau ca ploieştenii să beneficieze de servicii medicale de calitate, în condiţii optime şi în siguranţă. Ploieştiul are nevoie de un Spital Municipal de Urgenţă modern, cu servicii medicale diversificate, o unitate sanitară amplă, care va asigura o îmbunătăţire a stării de sănătate a comunităţii noastre, va permite servicii medicale eficiente şi îmbunătăţirea relaţiei medic-pacient. Sănătatea cetăţenilor rămâne un obiectiv important pentru mine şi vă asigur că voi urmări, îndeaproape şi cu cel mai mare interes, dezvoltarea acestui proiect mult aşteptat pe care ploieştenii îl merită pe deplin” a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Percheziții și în Prahova. CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE, EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE A BANILOR

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mur…