Acasa Diverse MUȘCĂTURA NEAȘTEPTATĂ O DERUTĂ DEFINITIVĂ – 2

MUȘCĂTURA NEAȘTEPTATĂ O DERUTĂ DEFINITIVĂ – 2

5 min read
0
0
56
Această energie nu poate fi controlată. Această energie este amenințarea marii industrii a lumii, adică la revedere petrol, la revedere cărbune, la revedere transmisia prin cablu a curentului electric. Toate acestea ar dispărea! La fel și bănuții din punga bancherilor care se ridică la 300 de trilioane de dolari și taxele inventate de ei.
Această energie gratuită ar schimba balanța geopolitică a puterii într-o singură generație! Aceasta invenție și toate celelalte nu pot ieși la lumina zilei. De ce? Cine sunt cei care beneficiază de suprimarea cercetărilor științifice? A cui avere și putere este amenințată de această energie gratuită? Cine are motiv de a stopa toate aceste invenții?
Banii corporațiilor ce sunt conduse de aceste umbre care controlează rezervele globale și ridică prețurile după bunul lor plac, dispun de suficienți bani și influență de a suprima orice lucru care le-ar amenința monopolul.
În spatele uriașelor corporații se află câteva familii. Ele controlează și folosesc această schemă pe care o perfectionează în fiecare moment. Dacă împrumuți o mie de euro de la bancă, din acel moment, tu începi să plătești dobânda. S-a dovedit că bancile au, de fapt, de 9 ori mai mulți bani împrumutați decât au în rezerva lor, în seifurile lor. Dacă depozitezi 10.000 de euro în bancă, banca pune deoparte 10 la sută, adică 1.000 de euro, apoi împrumută restul banilor vostri.
Mecanismul continuă cu altă persoană care împumută de la banca 9.000 de euro. În acest moment, banca împrumută cei 9.000 de euro din depozitul vostru original nu mai sunt acolo! Debitorul plătește dobânda și suma fixată lunar, iar acest mecanism continuă. Banii sunt depozitați și reîmprumutați până cînd depozitul de 10.000 mii de euro devine 100.000 de euro, acest sistem bancar se îmbogățește împrumutându-vă depozitul de bani depuși la bancă.
Sunt mii de milioane  de persoane care țin banii în bănci… Faceti o multiplicare și veți vedea ce sumă se va atinge, din cauza acestui sistem pe care îl folosesc aceste schelete facând bani din nimic. Asta în timp ce noi trebuie să muncim din greu pentru a obține un salariu de mizerie pe care stau agățate taxele, impozitele și datoriile de la bancă.
Aceasta este schema simplă și benefică pentru ei, iar noi am devenit sclavii datoriilor pentru această clasă care se numește elita financiară care a falsificat sistemul.
„Nu există vreun guvern, azi, care să poată trece peste hotarârile noastre!” Acesta este răspunsul lor. „Pentru că avem acces la toate datele economice, pe care voi nu le aveți. Noi suntem singurii care înțelegem și ghidăm mecanismul banilor. Bogăția nu este scopul nostru suprem, scopul nostru este puterea! Iar libertatea este periculoasă. Dacă dai oamenilor libertatea, vor deveni un pericol. Daca le dai oamenilor libertatea s-ar putea să nu o folosească așa cum vrem noi. Suntem mai întelepți decât voi toți și e spre binele vostru să vă conducem.
 SAVU TONI ADRIAN
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…