Acasa Opinii NOUA DEMOCRAȚIE IMPUSĂ DE UMBRELE DE LA BRUXELLES: TOATE PUTERILE STATELOR, AMESTECATE!

NOUA DEMOCRAȚIE IMPUSĂ DE UMBRELE DE LA BRUXELLES: TOATE PUTERILE STATELOR, AMESTECATE!

11 min read
0
0
185
Este un pact structural intre elitele afacerilor, politică si mijloace de comunicare. Folosesc la maximum canalele de comunicare si informare evocând precum globalizarea, drepturile omului, Alianta Nord-Atlantica, solidaritatea, pacea mondiala, securitatea internationala. Trebuie sa recunoastem ca sunt termeni pe care îi citim zilnic in presa, cu care ne-am obisnuit aproape pe nesimtite. Aceste umbre impun ca regula, numai ce este pozitiv pentru ei, analiza jurnalistica dispare treptat din genurile folosite de presa, fortând sa etaleze doar ce impun umbrele, atunci informatia devine spectacolul regizat cu nesimtire.
Impun propaganda si publicitatea la maximum, anulând informatia prin moarte treptata, ma refer la mijloacele de comuicare in masa, nu la presa independenta care, incet incet, câstiga credibilitate si valoare.
Mass-media, azi, este un ansamblu de canale informationale globaliste, alienante, subjugate, mai clar: o fabrica de fictiuni.
Intr-o intrunire restrânsa, seful Clanului s-a exprimat: „O colectivitate este intotdeauna mai usor de condus si dusa de nas decât un om. Clanul nostru trebuie sa fluture steagul democratiei ca pe cea mai mare comoara ce trebuie cucerita pe pamânt. Gestul acesta fals este strategia expansionista ce trebuie pusa in aplicare, pâna vom institui NOUA ORDINE MONDIALA pe tot globul pamântesc.”
Clanul umbrelor trebuie sa anuleze prin toate mijloacele Democratia reala si sistemul de guvernare in care cetatenii isi aleg guvernantii prin vot, iar puterea se sprijina pe suveranitatea nationala.
Intrebarea obligatorie pe care trebuie sa o punem este: ce model de democratie vor sa instaureze clanul umbrelor? Vor infiinta legi si masuri fara a-l instiinta pe cetatean atingâdu-si țelurile pe care si le propun?
Dar aceasta nu este decât o democratie despuiata si fara originalitate, predomina doar puterea financiara, în timp ce suveranitatea nationala este anulata din start. Democratia fabricata, in primul rând prin presa pe care au pus ghearele, fabrica o iluzie falsa: „Toti suntem egali”. Au fabricat institutii de elita, care au cunostinta de impunere si ingenunchere ce sunt la o departare de ani lumina de cele primite de catre restul populatiei. Este imposibil sa accepte egalitatea tuturor când ei fac parte dintr-o organizatie bazata pe clase, ce este situata mult deasupra restului cetatenilor lumii.
Egalitatea nu intereseaza aceste umbre pentru ca, o data cu instaurarea ei, si-ar pierde privilegiile. Ceea ce dau ei azi sunt doar ramasite de egalitate (si cu ce pret!), iar in schimb sa acceptam globalizarea, cedând suveranitatea nationala si daruindu-le teren suveranitatii mondiale ce va fi gestionata de catre Clanul umbrelor. Aceste umbre sunt dusmanii democratiei autentice pentru ca obtin benificii enorme de pe urma regimurilor corupte.
Exemplu: ROMÂNIA. Un sistem complet curat, in care toate legile sunt puse in aplicare cu strictete si la fel pentru toti, nu este aceptat de aceste umbre. Aceste bestii, azi, fura dreptatea si folosesc Justitia incurajând găști de criminali la scara mare ce le usureaza sa faca dintr-un Stat, regate in miniatura sunt găști platite si conduse de o capetenie, care se angajeaza unele fata de celelalte prin pacte reciproce si impart prada de hotie dupa o lege acceptata de cei care ii conduc.
Aceste haite de criminali si hoti accepta mai multe haite care vor ocupa pozitii, defineste cartiere, cucereste orase si supunând societatea la teroare. Aceste haite vor construi regate si le vor da nume la alegerea lor si granite care vor fi respectate.
Poate va puneti totusi aceasta intrebare: Cine impune toate acestea si la ce serveste?
Moneda democratiei sunt miscarile populare care critica si denunta excesele si abuzurile sistemului. De aceea umbrele folosesc acest sistem fara jena, aceasta clasa mizerabila a ghetoului poate stopa si anihila impulsurile opiniei publice si fata de mijloacele de comunicare a mass-media ce divulga masinaria mizerabila a acestor umbre. Aceste nulitati intunecate numesc iesirea in strada ca exces de democratie ce pune in pericol puterea stabilita de haita umbrelor. Nebunia este ca au tupeul sa-si nege responsabilitatea celor petrecute si afirma ca toate aceste fapte sunt doar rezultatul unui incident accidental. Dar jumatate din intimplarile petrecute afecteaza societatea cu duritate si nu este vorba de incompetenta celor care ne conduc, unii oameni nu vad sau poate nu inteleg ca se executa o planificare.
Un ziarist a avut sansa sa puna aceasta intrebare unei piese importante din Clan: ceea ce faceti nu-i o conspiratie mondiala? Sunt doar prostii – a mârâit umbra, nu-i o conspiratie! Asa e lumea!
Zaristul a avut curaj si a declarat: „Din câte stiu, luptele care ravasesc aceasta lume, de la inceputurile secolului al XX-lea, nu sunt accidentale. Sunt unii care au grija ca lucrurile sa se petreaca astfel. Cea mai mare parte a chestiunilor naţionale sau relative la comerţ sunt dirijate de cei la care sunt banii”.
„Nu dumneavoastra si minoritatea din care faceti parte aleasa impuneti acest sistem de globalizare?” Raspunsul a fost acesta: „N-am chef sa raspund la intrebarile tale, micuțule!”
Aceste umbre neaga existenta ca ei detin pe nedrept puterea globala cheltuind pentru armament militar enorm, ascunzând motivul si anulând finantarea de programe sociale indreptindu-le catre moartea spirituala, anulindu-le credinta cultura, daruindu-le doar dezbinarea si drogul.
Azi, multi jurnalisti sunt supusi presiunilor si metodelor antidemocratice de catre aceste umbre, forte de securitate au primit uneori ordin sa impuste mortal jurnalistii care îi incomodau, unora le-au pus catuse si i-au retinut la comisariat sub pretext absurd.
Mike Peters, eminent cercetator al sosietatilor secrete, a fost concediat de la Financial Times când a icercat sa publice printr-un articol explicit cine sunt, de fapt, aceste umbre. Nu s-a publicat niciodata; a fost cenzurat de redactorul-sef de la Financial Times, Mark Fisher, care era membru al Comisiei Trilaterale.
Un jurnalist a declarat ca aceste umbre sunt Satana in carne si oase. Actioneaza la nivel planetar si concentreaza elita conducatoare a principalelor institutii inernationale care sunt: Banca Mondiala, ONU, NATO, FMI. Azi nu ne putem insela pentru ca se observa o coordonare clara ce se petrece si se intimpla pe plan international. Acestia sunt dusmanii democratiei care decimeaza populatia lumii si dezintegreaza state la discretie prin infometare, dezechilibru social, otravire cu alimente la scara planetara, impunând legi care nu au nimic cu adevarata democratie.
Azi sunt multe state care se confrunta cu o realitate pe care nu si-au inchipuit-o, sunt decimati din interior de o ghilotina dementa care nu se opreste si foloseste la maximum dezintegrarea societatii. Acesta-i adevarul dureros pe care il traim azi!
Toni SAVU 
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Bulevardul Independenței închis cu prilejul Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor

Primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Florin Dobre, a dispus închiderea circulaţiei pe Bu…