Acasa Eveniment Nouă solicitări de intervenţie, în Prahova, pentru îndepărtarea urşilor

Nouă solicitări de intervenţie, în Prahova, pentru îndepărtarea urşilor

2 min read
1
1
345

Jandarmii au acţionat în cazul a nouă solicitări pentru îndepărtarea urşilor din mai multe zone din județul Prahova, aceştia folosind semnalele acustice şi luminoase pentru gonirea animalelor sălbatice, au informat, duminică dimineaţa, reprezentanţii IJJ Prahova.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, jandarmii au intervenit pe tot parcursul zilei, în urma mai multor apeluri venite pe 112, unde a fost semnalată apariţia urşilor, în mai multe localităţi prahovene, respectiv Breaza, Telega, Buşteni și Azuga.

Jandarmii au folosit semnalele acustice şi luminoase pentru îndepărtarea animalelor sălbatice.

„O intervenţie a jandarmilor montani din Detaşamentul Sinaia mai dificilă a fost în jurul orelor 21,30 pentru a recupera două persoane ce se aflau pe traseul montan Buşteni – Cascada Urlătoarea, care s-au speriat la apariţia unui urs pe traseul de deplasare, persoanele fiind recuperate şi coborâte în staţiunea Buşteni fără probleme. În această săptămână, jandarmii prahoveni au mai fost solicitaţi în cinci situaţii în localităţile Şotrile şi Valea Doftanei. Jandarmii recomandă ca, în astfel de situaţii, să vă îndepărtaţi urgent de animalele sălbatice sau agresive, să intraţi într un loc sigur şi să anunţaţi imediat autorităţile pe numărul unic de urgenţă 112.”, a anunţat IJJ Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

One Comment

  1. MărinOmenosu

    16/06/2019 at 17:38

    Nu animale sălbatice trebuiesc izgonite, ci „animalele” care le-au distrus habitatul prin defrișări necontrolate.
    Jandarmii sau Milițienii în uniforme postdecembriste, ar trebuie să-ți îndrepte atenția către adevăratul pericol național.., eliminând toți trădătorii de neam și țară.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Colecția Ionescu-Quintus expusă la Teatrul „Toma Caragiu”

Un număr 20 de opere de artă semnate de marii maeștri ai artei românești, parte a colecție…