Acasa Opinii NU MAI STĂPÂNIM NICI 10% din ROMÂNIA!

NU MAI STĂPÂNIM NICI 10% din ROMÂNIA!

9 min read
0
0
160
Rezultă suficient de clar că nu avem de-a face în niciun caz cu acel terorism brut, ci un fel de terorism domestic care acționează prin „căpușarea”din interior a statelor și democrațiilor. Fenomen care se manifestă în toata plenitudinea sa și în România. Exemplificat prin situația de zi cu zi, în care cetățenilor li se oferă un drept aparent la democrație și care este limitat în fapt doar la alegerile electorale. Apoi, imediat din ziua următoare, aleșii în loc să ducă la îndeplinire cerințele democratice ale propriului popor, acționează pe perioada mandatului exact ca nițte „structuri paralele”, similare mișcării fethullah gulen. Adică punând în aplicare, prin diverse modalități, acte și actiuni care nu respectă în niciun caz cerințele și așteptările democratice ale poporului român.
Nu este vreun secret pentru cineva faptul că aproape toți reprezentanții poporului român din structurile statului iau decizii în exclusivitate, respectiv fără a avea un mandat clar din partea propiului popor, în funcțiile primite de la diverși terți externi, precum F.M.I., S.U.A., Bruxelles, Berlin sau  N.A.T.O. și pentru interese care nu corespund în majoritatea cazurilor cu cele ale României.
Fără ca reprezentanții în cauză să se sinchisească de faptul că asfel de dipoziții nu sunt agreate de propiul popor, pe care de fapt nu îl consultă nimeni.
Acești lași au acceptat căpușarea din interior cu persoane cu putere de decizie și de influență din orice mediu (politic, justiție, armată,servcii de informații, mass-media, educație etc). Persoanele infiltrate nu servesc intereselor propiului popor, ci ale unor state sau ale unor organizații multinaționale netransparente sau pe cele ale unor organisme financiare externe. Această corporație, împreună cu cei de la putere, fură banii statului, oficial, cu alte cuvinte mult trâmbițatul slogan al luptei împotriva corupției se reduce la următorul șmen: niciun ban nu trebuie furat de români, întrucât banii în cauză sunt destinați să fie furați prin politici bine dirijate, dar în mod oficial, de către altcineva din afara statului român, sub paravanul unor contracte economice sau achiziții, de regulă supraevaluate. Cum se inchide cercul? Acești așa-numiți „Agents of changes” sunt, bineînteles, recompensați pentru fapta lor cu venituri impresionante acordate de stat, adică sunt mituiți oficial. Aceasta este toata esența luptei anticorupției din România. Aceste bestii ne bagă pe gât, de ani buni, F.M.I., U.E., N.A.T.O., Bruxelles, diverse multinaționale care ne distrug economia. Ce benificii primește România și poporul român? Absolut nimic! Este evident că noi suntem din ce în ce în fundul gol, deși agenții schimbării din aparatul guvernamental și de stat declară, întotdeauna, că totul este splendid.
România și conducerea statului a fost preluată, în exclusivitate, de către „structurile paralele”. Așadar, suntem chiriași în propria țară! Aplaudați-i și mulțumiți-le bravilor conducători. Pentru că noi am devenit plătitorii tuturor taxelor inventate de ei, noi suntem o monedă vie și sigură pentru aceste bestii din interior și respectiv din exterior. Asta am ajuns, în 2018, o turmă de oi gazată, maltratată și lovită cu brutalitate. Vă dau un exemplu: evreul Naumovici Ponta a vândut pe șest dreptul de exploatare al aurului de la Rovina, judetul Hunedoara, pe urmatorii 20 de ani!!! A fost atins de scandalurile de corupție? De ce l-au protejat aceste bestii? Zăcământul de la Rovina conține cantități importante de aur și cupru, respectiv 120 de tone de aur și 100.000 de tone de cupru, după cum declara, în 2013, prefectul județului Hunedoara, Sorin Vasilescu.
Un jaf asupra țării noastre, cu largul concurs al guvernului din care Ponta făcea parte. Iată ce țări sunt și ce cinstiți sunt aceste hiene băloase. Este pentru prima oară când România acordă o licență pentru exploatare fără implicarea unei companii de stat.
Evreii conduc o firmă canadiană pentru a exploata zăcămintele României. Străinii dețin acum capitalul, ne-au cumparat statul pe care îl folosec să-și apere capitalul și să ne țină în jug.
Problema este că, deținând capitalul, străinii iubiți și îmbrațișati de bestiile autohtone își înșușesc mai mult de jumătate din avuția pe care o producem, prin munca noastră, și o transferă în afara țării, lasându-ne salarii și pensii de mizerie, din care nu mai economisim nimic ,nu mai putem investi, nu ne mai putem redresa, nu mai putem scapa din jug . Ce rămâne de făcut?                                                     SAVU TONI ADRIAN
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…